ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Θαυμασμός για τον Τάμαρι

Ο Μούσα Τάμαρι επέστρεψε στις σούπερ εμφανίσεις στο τελευταίο ημίωρο του ντέρμπι με τον Απόλλωνα και αυτό ήταν αρκετό για να φύγει το ΑΠΟΕΛ με το σπουδαίο διπλό, με το οποίο επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ιορδανός τα έκανε όλα και είχε ανάγκη από μια τέτοια εμφάνιση σε μεγάλο παιχνίδι, αφού είναι αλήθεια ότι μετά την επιστροφή του από το Asian Cup δεν μπόρεσε να είναι ο ίδιος ποδοσφαιριστής που παρουσιάστηκε μέχρι τον Δεκέμβριο.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει ξεφύγει από τα όρια του ποδοσφαιρικού ταλέντου, αφού μιλάμε για κάτι πολύ σπουδαιότερο και δεν είναι υπερβολικός ο χαρακτηρισμός που του δίνουν οι συμπατριώτες του σαν ο Μέσι της Ιορδανίας.

Ο άνθρωπος είναι σε άλλο επίπεδο και φυσιολογικά όλοι περιμένουμε ότι η παρουσία του στο πρωτάθλημά μας δεν θα κρατήσει για πολύ. Το ΑΠΟΕΛ του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στην Ευρώπη και να γίνει πιο γνωστός, αλλά με τέτοιο ταλέντο που διαθέτει είναι δεδομένο ότι σύντομα θα ανοίξει τα φτερά του για να πάει σε ένα πολύ πιο προηγμένο πρωτάθλημα.

Προς το παρόν τον απολαμβάνουμε στα γήπεδά μας και είτε είναι κάποιος ΑΠΟΕΛ είτε με οποιαδήποτε άλλη ομάδα δεν μπορεί από το να θαυμάζει ένα ποδοσφαιριστή με τόσα σπουδαία χαρίσματα.

Είναι από τους παίκτες που τον βλέπεις και λες πως αυτός σε κάποια στιγμή ίσως να παίξει και στο ψηλότερο επίπεδο στον κόσμο, αρκεί να πατά γερά στα πόδια του και να πάρει τις σωστές αποφάσεις όταν θα του δοθούν οι επιλογές για να κάνει το πιο μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ας τον απολαύσουμε λοιπόν στα δικά μας γήπεδα, αυτό τον παικταρά, για τον οποίο κανένας δεν μπορεί να διανοηθεί ότι θα μείνει για πολύ καιρό στο δικό μας πρωτάθλημα όσο και αν έχει κάνει βήματα προόδου το ποδόσφαιρό μας.

 

 

Κώστας Παναγιώτου

Previous post

Έξι αγώνες που θα κρίνουν πολλά

Next post

Υπομονή και στήριξη