ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Θα σας πνίξει η οργή και το μένος των απανταχού Αποελιστών»

Σε ακόμη μια άκρως καυστική ανακοίνωση προχώρησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Θρύλου μας.

Στο στόχαστρο τους για ακόμη μια φορά η κάρτα φιλάθλου και οι δημοσκοπήσεις που έγιναν γύρο από το θέμα.

Κλείνοντας έστειλαν ξανά το δικό τους μήνυμα εναντίων της κάρτας οπαδού.

Αναλυτικά:

«Και επίσημα πλέον ζούμε το απόλυτο θέατρο του παραλόγου.

Δεν φτάνει που η συντριπτική πλειοψηφία του φίλαθλου κοινού της Κύπρου αγωνιά για το αν θα επιστρέψει στα γήπεδα, δεν φτάνει που υπάρχει μεγάλος κίνδυνος οι κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη να παίξουν χωρίς τον κόσμο στο πλευρό τους, δεν φτάνει που οι γνωστοί υπεύθυνοι-ανεύθυνοι της φαρσοκωμωδίας που λέγεται κάρτα φιλάθλου συνεχίζουν να παίζουν με την υπομονή μας ,τώρα παίζουν και με τη νοημοσύνη μας .

Το ότι ήταν ανεύθυνοι και ανίκανοι το ξέραμε. Το να φτάνουν όμως στο σημείο να προωθούν και να επικαλούνται ψευδοδημοσκοπήσεις για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, αυτό τους κάνει και γελοίους. Πέστε μας κύριοι. Πόσους παππούδες και πόσες γιαγιάδες ρωτήσατε αν θα ήθελαν να παραμείνει η Κάρτα Φιλάθλου; Πόσο άσχετο κόσμο και κοσμάκη (που δεν πατά το πόδι του στα γήπεδα) πήρατε τηλέφωνο για να σας πει την γνώμη του;

Γιατί δεν παρουσιάζετε τις δημοσκοπήσεις γνωστών αθλητικών σάιτ για το θέμα όπου θα διαπιστώσετε πως πέραν του 50% του κόσμου που απέχει από τα γήπεδα είναι εξαιτίας αυτού του νόμου εκτρώματος που ολιγαρχικά επιβάλατε; Γιατί δεν παρουσιάζετε τα εισιτήρια που κόπηκαν φέτος συγκριτικά με άλλες χρονιές όπου θα διαπιστωθεί μείωση που αγγίζει σε πολλούς αγώνες μέχρι και το 60-70%;

Η υπομονή μας εξαντλήθηκε, να το ξέρετε. Ήδη έχετε πληγώσει το ΑΠΟΕΛ στερώντας του τον 12ο του παίκτη. Αν στερήσετε ξανά στο ΑΠΟΕΛ την μεγάλη του δύναμη, τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όσο και στο πρωτάθλημα, τότε θα μας βρείτε ανεπιστρεπτί απέναντι σας.

Αν το ΑΠΟΕΛ πάθει ζημιά και είστε εσείς οι υπαίτιοι, θα σας πνίξει η οργή και το μένος των απανταχού Αποελιστών. Μην διανοηθείτε να υποτιμήσετε τη δύναμη των Αποελιστών. Θα είναι το πολιτικό σας τέλος.

Αναλάβετε άμεσα τις ευθύνες σας για το καλό όλων.

ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ»

Previous post

Μιχαήλοβιτς: «Ήταν εύκολο να διαλέξω τον ΑΠΟΕΛ»

Next post

Σε διψήφιο αριθμό θα φτάσουν οι μεταγραφές