ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Θα φύγουν περισσότεροι από τους μισούς!

Σε πορεία για να δημιουργήσει νέα ομάδα βρίσκεται το ΑΠΟΕΛ και είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν πάρα πολλές αλλαγές στο ρόστερ σε σχέση με την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020.

Ήδη από το περσινό ρόστερ έχουν αποχωρήσει αρκετοί ποδοσφαιριστές και συνολικά εννιά, συμπεριλαμβανομένων των Γκέντσογλου, Σόουζα, Μπέζιακ και Ζοαοζίνιο που έφυγαν στο μέσο της σεζόν. Θυμίζουμε ότι αποχώρησαν επίσης οι Μάτιτς, Πάβλοβιτς, Μακρής, Βιντιγκάλ και Άλεφ με τον Βραζιλιάνο να είναι ο μοναδικός που έχει πιθανότητες επιστροφής αν το ΑΠΟΕΛ τα βρει με τη Μπράγκα σε νέα οικονομικά βάση.

Απ’ εκεί και πέρα δεν θα συνεχίσουν οι Μπέλτες και εκτός απροόπτου ούτε ο Βάτερμαν, ο Γέφτοβιτς παίρνει το δρόμο επιστροφής για τον Ερυθρό Αστέρα από τον οποίο αποκτήθηκε τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού, ενώ υπάρχουν οι εκκρεμότητες με τις περιπτώσεις των Ντε Βινσέντι, Σάβιτς, Χαλένιους και Βούρο.

Δέκα συμβόλαια

Αυτή τη στιγμή συμβατικές υποχρεώσεις με το ΑΠΟΕΛ έχουν για τη νέα σεζόν δέκα ξένοι / κοινοτικοί ποδοσφαιριστές που παίρνουν θέση στον κατάλογο Α’. Πρόκειται για τους Χαλένιους, Ντε Βινσέντι, Τάμαρι, Γιάκολις, Βούρο, Γιένσεν. Σάβιτς, Μιχαίλοβιτς και τους Ζαχίντ και Λαφράνς που ήταν δανεικοί σε Παναθηναϊκό και Πάφο αντίστοιχα.

Ο Ντε Βινσέντι είναι εκτός πλάνων, αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία για την αποχώρηση του, ερωτηματικά συνοδεύουν τις περιπτώσεις των Σάβιτς και Χαλένιους αλλά είναι διαφορετικές περιπτώσεις από τον Αργεντινό, καθώς με γερή μείωση ίσως διατηρήσουν θέση στο ρόστερ, ενώ ο Λαφράνς δεν υπολογίζεται και είτε θα δοθεί ξανά δανεικός, είτε να ψάξουν φόρμουλα λύσης της συνεργασίας οι δύο πλευρές.

Κατάλογος Β’

Δύο ποδοσφαιριστές, οι Ομάρ Χάνι και Ραφαέλ Σάντος παίρνουν θέση στον κατάλογο Β΄ ωστόσο επηρεάζουν το υπόλοιπο ρόστερ για τις θέσεις των ξένων. Παίρνουν και οι δύο θέση ξένου αφού είναι από Ιορδανία και Βραζιλία αντίστοιχα. Για τον κατάλογο Β’ ίσως γίνουν και κάποιες άλλες προσθήκες.

Αργούν οι δύο

Μετά τον Ραφαέλ Σάντος, δεδομένη είναι η συμφωνία με τους Κώστα Αποστολάκη και Βίκτορ Κλωναρίδη. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα ενταχθούν στο πρόγραμμα προετοιμασίας αφού πρώτα ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ αντίστοιχα και πάρουν κάποιες μέρες για ξεκούραση.

Κάτω από αυτά τα δεδομένα το ΑΠΟΕΛ θα χτιστεί με πολλά νέα πρόσωπα σε όλες τις γραμμές και το μεγάλο στοίχημα του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι διπλό, αφού πρώτα πρέπει να καταλήξει σε καλές και ποιοτικές επιλογές και μετά να δώσει το συντομότερο ομοιογένεια στην ομάδα του.

 

 

sport-fm

Previous post

«Δυνατός» σε όλες τις κληρώσεις

Next post

Με 5 εκατομμύρια μπορεί να φτιάξει Ομάδα