ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Θα έρθει σέντερ φορ μεγάλης κλάσης!

Μπορεί το ΑΠΟΕΛ να κατέκτησε το πρωτάθλημα, έχοντας και την καλύτερη επιθετική γραμμή, όμως είναι αλήθεια ότι δεν είχε στις τάξεις του τον σέντερ φορ που να είχε τα φόντα να πετύχει πάρα πολλά γκολ.

Η αποχώρηση το προηγούμενο καλοκαίρι του Ιγκόρ Ντε Καμάργκο και λίγο αργότερα του Μίκαελ Ποτέ, δημιούργησαν κενό στην επίθεση που δεν καλύφτηκε ποτέ καθώς ούτε ο Ρέζα, ούτε ο Μπέζιακ αποδείχτηκαν ποδοσφαιριστές που θα προβληματίσουν τις αντίπαλες άμυνες.

Η ανάγκη για να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής «πολυβόλο» είναι μεγάλη και ο Ντομένικο Τέτι κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. O αθλητικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ θα προσφέρει το πιο ψηλό συμβόλαιο που θα δώσουν οι γαλαζοκίτρινοι στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για να αποκτηθεί σέντερ φορ από το πάνω ράφι, με ικανότητα και παραστάσεις από πιο προηγμένα πρωταθλήματα.

Εκ των πραγμάτων και από τη στιγμή που το ποδόσφαιρο της Κύπρου αυτή την εποχή δεν είναι και ο πιο ελκυστικός προορισμός, ο Ντομένικο Τέτι καλείται να κάνει υπομονή προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή επιλογή. Το πιθανότερο είναι ότι το όλο θέμα θα τραβήξει χρονικά, ίσως και μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Γι’ αυτό και θα πρέπει ο Πάολο Τραμετσάνι να περιοριστεί στις επιλογές που έχει ήδη ενώπιον του, τουλάχιστον στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς, ελπίζοντας όλοι στην ομάδα ότι μέσα από υπομονή και επιμονή θα αποκτηθεί σέντερ φορ μεγάλης κλάσης.

 

 

 

Κώστας Παναγιώτου

Previous post

Για τις εκλογές του Συνδέσμου μας (Παν. Συ. Φι.)

Next post

Αρχίζει η συνεργασία με την Macron