ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Θα έχει σημαντικό ρόλο ο Άλεφ

Η απόκτηση του Άλεφ Ντος Σάντος, αποτελεί την πιο ηχηρή μεταγραφή που έκανε το ΑΠΟΕΛ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Η αλήθεια είναι ότι αυτό ισχύει τόσο λόγω της αξίας του, αλλά και γιατί είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στον Απόλλωνα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τη Μπράγκα και όπως είναι γνωστό οι γαλαζοκίτρινοι έχουν τη δυνατότητα το καλοκαίρι του 2020 να αποκτήσουν τα δικαιώματα του, καταβάλλοντας ένα πολύ μεγάλο ποσό στην πορτογαλική ομάδα. Παρά το ότι φαίνεται εξωπραγματικό για μια κυπριακή ομάδα να δώσει ένα τεράστιο ποσό (πέραν του 1 εκατομμυρίου Ευρώ) για να κάνει το ΑΠΟΕΛ δικό του τον  Άλεφ σε ένα χρόνο, η λογική της απόκτησης του έγινε με στόχο να μείνει πολλά χρόνια στην ομάδα. Θα εξαρτηθούν πολλά και από την αγωνιστική του παρουσία, αλλά κυρίως από την οικονομική δυνατότητα που θα έχουν το καλοκαίρι του 2020 οι γαλαζοκίτρινοι.

Ο Πάολο Τραμετσάνι είναι έτοιμος να δώσει σημαντικό ρόλο στον Άλεφ, ο οποίο αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της αντικατάστασης του Νούνο Μοράις. Ο Πορτογάλος μετά απο 12 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στον Αρχάγγελο και σημαντικής προσφοράς στην ομάδα, δεν συνεχίζει σαν ποδοσφαιριστής και ο Άλεφ κρίθηκε σαν ο ιδανικότερος για να τον αντικαταστήσει. Πέφτει μεγάλο βάρος στον Βραζιλιάνο και είναι ποδοσφαιριστής που έχει όλα τα φόντα για να ανταποκριθεί και να αποτελέσει μια σπουδαία μεταγραφή για τους πρωταθλητές.

Previous post

«Πουθενά στον κόσμο δεν εφαρμόζεται η κάρτα φιλάθλου όπως στην Κύπρο»

Next post

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ: «Καιρός να μάθει ο κόσμος ποιοι είστε»