ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τελικά μένουν όλοι ;

Εκεί που όλοι θεωρούσαν τους Ζαχίντ, Ιωάννου, Τάμμαρι και Γιένσεν εκτός ομάδας, με τα σημερινά δεδομένα και οι τέσσερις μπορούν να θεωρηθούν βασικές μονάδες για την ομάδα μας.

Μετά τις πρώτες αγωνιστικές όπου η παρουσία και των τεσσάρων ήταν απογοητευτική, όσο περνάνε οι μέρες τα δεδομένα αλλάζουν. Ζαχιντ και Τάμμαρι έχουν αρχίσει να βρίσκουν τον παλιό καλό τους εαυτό με τον πρώτο να είναι από τους διακριθέντες στα τελευταία παιχνίδια και τον Ιορδανό να παρουσιάζεται ανανεωμένος.

Ιωάννου και Γιένσεν δεν ήταν στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για διαφορετικούς λόγους αλλά η ποιότητα και των δύο είναι δεδομένη. Ο Κύπριος με εξαίρεση το διάστημα που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, από την μέρα που πάτησε στον Αρχάγγελο έχει ανοδική πορεία, ενώ ο Νορβηγός στο σύντομο χρονικό διάστημα που είναι στην ομάδα κατάφερε να κερδίσει τους πάντες με την αγωνιστική του παρουσία.

Φυσικά δεν έχει τελείωσε τίποτα και δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι θα είναι και οι τέσσερις στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Ζαχιντ και Τάμμαρι δεν υπογράφουν επέκταση συμβολαίου με την ομάδα μας να δείχνει διατιθεμένη να τους πωλήσει εάν έρθει αξιόλογη πρόταση, ενώ τα σενάρια για Νικόλα Ιωάννου οργιάζουν εδώ και καιρό.

@orangeWOLF

Previous post

Η παρακάμερα στο Καζακστάν

Next post

Πανέτοιμος