Ποδοσφαιρο

Τάμαρι: «Ευκαιρία να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Στην ιστοσελίδα της Ασιατικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (AFC – αντίστοιχη της UEFA στην Ασία) the-AFC.com παραχώρησε συνέντευξη ο  Μούσα Αλ Τάμαρι. Αναφέρθηκε στην εμπειρία του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τα πεπραγμένα του με την Εθνική του ομάδα αλλά και την πανδημία που ταλανίζει όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά:

Για τις εμπειρίες του στα Ευρωπαϊκά γήπεδα: «Είναι συναρπαστικό να παίζεις σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι πιθανότητες να μάθεις πράγματα είναι πολύ μεγάλες γιατί πάντα παίζεις απέναντι σε δυνατές ομάδες και παίκτες επιπέδου».

Για το ασιατικό κύπελλο: «Ήταν μια διαφορετική εμπειρία να εκπροσωπώ την Εθνική ομάδα στην μεγαλύτερη διοργάνωση. Πήγαμε καλά στον όμιλο αφού κερδίσαμε την Αυστραλία και την Συρία. Αξίζαμε την πρωτιά στον όμιλο».

Για την πανδημία: «Ελπίζω να τελειώσουν σύντομα αυτές οι δύσκολες μέρες. Το μήνυμά μου προς τους φίλους αθλητές είναι πως αυτό είναι μια ευκαιρία να διορθώσουμε τα λάθη μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να προπονούμαστε. Ξέρουμε πόσο σκληρά δουλεύουν οι γιατροί, οι νοσηλευτές κτλπ. Είμαστε όλοι περήφανοι για εσάς και ξέρουμε ότι είσαστε στρατιώτες με μεγάλη αποφασιστικότητα και δύναμη».

Previous post

Ο Γκάμα στη νέα τάξη πραγμάτων

Next post

«Στο γήπεδο να κριθεί ο πρωταθλητής»