ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τάκης Αντωνίου: «Όταν βλέπεις πως κάτι δεν σου βγαίνει, το αλλάζεις»

Ο παλιός ποδοσφαιριστής , προπονητής και εκπρόσωπος της Ομάδας μας Τάκης Αντωνίου, έκανε πολύ σημαντικές δηλώσεις στην αθλητική εκπομπή του ΡΙΚ. Είπε αλήθειες που καίνε και την σκληρή πραγματικότητα. Ελπίζουμε ο Τραμετσάνι αλλά και ο Τέτι να ακούνε. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αγωνιστική κατάσταση της Ομάδας:

«Το ΑΠΟΕΛ έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές κυρίως μεσοεπιθετικούς. Το θέμα είναι πως οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ πριν την έλευση του Τραμετσάνι, παρουσιάζονταν κάτω του μετρίου. Ο Ιταλός κατάφερε να βγάλει από τους ποδοσφαιριστές του αντίδραση και έφτιαξε τα πράγματα. Σταδιακά εφάρμοσε ένα τρόπο που βοήθησε το ΑΠΟΕΛ για να ανακάμψει. Πήρε τότε τα εύσημα από όλους μας.

Εδώ και μερικά παιχνίδια ο τρόπος αυτός δεν λειτουργεί σωστά. Πρέπει ο ίδιος να βρει ξανά την λύση για να ανακάμψει. Όπως το έκανε στην αρχή έτσι πρέπει να το κάνει και τώρα. Πλέον το ΑΠΟΕΛ είναι προβλέψιμο, ο Καζού δεν είναι αυτός που ήταν, η απουσία του Ενσούε επιρεάζει πολύ…

Αυτή την στιγμή είμαστε σε ένα αδιέξοδο στο ΑΠΟΕΛ. Ο κύριος Τραμετασάνι πρέπει να βρει τον τρόπο για να παίξουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ σωστό ποδόσφαιρο, να δώσουν αυτό που ξέρουν και μπορούν. Δεν είναι θέμα εμμονών αλλά όταν βλέπεις πως κάτι δεν σου βγαίνει το αλλάζεις».

Το ΑΠΟΕΛ αυτή την στιγμή έχει πέντε εξτρεμ που είναι πρώτης διαλογής. Δεν είναι μόνο για τον Αλωνεύτη που πρέπει να έχουμε το ερώτημα γιατί δεν αγωνίζεται αλλά και για τον Εφραίμ. Επίσης υπάρχει και ο Τάμαρι όπως και ο Νατέλ όπως και ο Γιάκολις που δεν αγωνίστηκε ποτέ στην φυσική του θέση.

Για την ΑΕΚ:

«Είναι μια έμπειρη και καλή ομάδα αλλά έχει χάσει λίγο από την φρεσκάδα και την αποτελεσματικότητα της που είχε τα τελευταία χρόνια. Είναι ομάδα που αν βρεθεί στην μέρα της θα σε τιμωρήσει».

Previous post

Κάναμε τους «μάντηες», μάγκες!

Next post

«Ο αληθινός πρωταθλητής είναι αυτός που δεν σταματά ποτέ να παλεύει»