ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τα τηλεοπτικά φέρνουν γήπεδο

Δεν θα μπούμε σε καμιά περίπτωση στον κόπο να πούμε γιατί δικαιούμαστε το πιο ψηλό συμβόλαιο τηλεοπτικών στην Κύπρο. Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα και όσοι δεν τα καταλαβαίνουν έχουν πρόβλημα. Το μόνο που θα πούμε είναι πως το να συσπειρώνεις τον κόσμο σου βγάζοντας παράλογο τον αντίπαλο σου είναι εύκολο όταν μιλούμε για συγκεκριμένη πάστα ατόμων.

Πίσω όμως στο θέμα μας. Τα τηλεοπτικά δικαιώματα θα μας δώσουν ένα μεγάλο χαρτί. Το χαρτί ενός σταθερού ποσού το οποίο μπορεί να δοθεί στο γήπεδο μας. Και είναι κάτι που χρειαζόμαστε. Ένα δικό μας γήπεδο, στο οποίο όλοι θα τρέμουν να μπουν. Ένα κλουβί που καμιά ομάδα δεν θα μπορεί να περάσει. Τα οφέλη ενός ιδιόκτητου γηπέδου είναι πολλά. Ο δικός σου χώρος, με τη δική σου κερκίδα, το δικό σου σπίτι το οποίο θα κάνει τη διαφορά.

Σαφώς και τα έξοδα θα είναι επίσης πολλά για να κάνουμε ένα γήπεδο των 18 χιλιάδων, και γι’ αυτό χρειαζόμαστε ένα μεγάλο ποσό ως εγγύηση. Αυτό το ποσό θα έρθει από τα τηλεοπτικά και είναι γι’ αυτό που οι άλλοι το παλεύουν με νύχια και με δόντια ώστε να μην έχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσό από τα τηλεοπτικά. Βέβαια το μόνο σίγουρο είναι πως τα λόγια τους απευθύνονται μόνο στους οπαδούς τους και για κατανάλωση κουτόχορτου.

 

Previous post

Ο φευγάτος Βάντερ και τα deadlines

Next post

«Παίζει με τη φλόγα» ο Αγκουστίν Φαρίας