ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τα θετικά μηνύματα και η Ανόρθωση

Ο τρόπος που ήρθε η πρόκριση στο κύπελλο δίνει μια μεγάλη δυναμική στην ομάδα μας. Τι και αν παίζαμε με δέκα καταφέραμε να αποδείξουμε πως μπορούμε. Σε μια φάση που οι μουρμούρα είχε αυξητική τάση ο Κρίστιανσεν και οι ποδοσφαιριστές πήραν μια παλικαρίσια πρόκριση. Παράλληλα μετά την πρόκριση μας χαμογέλασε η τύχη καθώς ήρθε και η κλήρωση με τη Δόξα.

Όμως όλα αυτά περνάνε σε δεύτερη μοίρα καθώς αυτό που προέχει τώρα είναι το πρωτάθλημα. Το παιχνίδι της Κυριακής με την Ανόρθωση είναι από τα πλέον καθοριστικά και η ομάδα μας πρέπει να πάρει το τρίποντο. Αν δεν έρθει αυτή η νίκη τότε τα πράγμα τα θα είναι πραγματικά δύσκολα. Η ομάδα του Ρόνι Λέβι αγωνίζεται χωρίς άγχος και μπορεί να κάνει ζημιά στον καθένα. Χρειάζεται προσοχή, συγκέντρωση και καθαρό μυαλό.

Το θετικό όμως για τον Κρίστιανσεν είναι πως μετρά επιστροφές. Ο Βινίσιους προπονείται κανονικά, ο Αλωνεύτης ακολουθεί μέρος της προπόνησης ενώ και ο Εμπεσίλιο έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του. Η ομάδα θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό ώστε να φτάσουμε στον διπλό μας στόχο.

Previous post

Ο δρόμος για το νταμπλ

Next post

Στόχος το double!