ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Τα στοιχεία της πρώτης νίκης

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε την ουσία και αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία. Δεν ήταν και το πιο εύκολο στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος και με τα γνωστά δεδομένα όπως η πολυήμερη απουσία πολλών διεθνών να νικήσει τόσο εύκολα μία ομάδα όπως η ΑΕΛ.

Από εκεί και πέρα όμως, σημειώνουμε κάποια άλλα στοιχεία που είδαμε στον αγώνα του ΓΣΠ.

1. Η άνεση με την οποία μέτρησαν οι πρωταθλητές τους πρώτους τρεις βαθμούς. Ελάχιστα απειλήθηκαν από τους αντίπαλους ενώ ξεχώρισε επίσης η ευστοχία τους στις περισσότερες καλές προϋποθέσεις που δημιούργησαν για να σκοράρουν.

2. Η εύκολη νίκη, ήρθε χωρίς τη συνεισφορά του Μούσα Τάμαρι. Έπαιξε αλλά ήταν σαν να μην έπαιξε ο Ιορδανός αφού δεν πήρε καμία σχεδόν πρωτοβουλία. Είναι ωστόσο σημαντικό που το σύστημα του Τόμας Ντολ, δεν επηρεάστηκε από αυτή την εξέλιξη.

3. Έπαιξαν σχεδόν μόνοι τους οι ποδοσφαιριστές. Με μόλις 5 χιλιάδες φιλάθλους να μπαίνουν στον κόπο να πηγαίνουν γήπεδο. Αρνητικό φαινόμενο και αδικαιολόγητο από πλευράς κόσμου.

4. Οι νικητές κατάφεραν πέρα από την ουσία που πήραν, να φυλάξουν δυνάμεις για την Ευρώπη και τον αγώνα της Πέμπτης με την Ντουντελάντζ.

Κοντά σε όλ΄αυτά κρατάμε και την υπόσχεση του Τόμας Ντολ, ότι η ομάδα του θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο. Αν αυτό γίνει στην πράξη, τότε το ΑΠΟΕΛ δεν θα αργήσει να δικαιολογήσει την ετικέτα της ομάδας που έχει τον πρώτο λόγο για να κατακτήσει ακόμα ένα τίτλο πρωταθλήματος.

Previous post

Τα στιγμιότυπα και τα γκολ επί της ΑΕΛ

Next post

«Χτίστε μεγαλύτερα γήπεδα»