ΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Τα παιχνίδια κάθε τέσσερις μέρες και η ευκαιρία

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ συνεχίζουν να επωφελούνται από την διακοπή του πρωταθλήματος και να παίρνουν τις ανάσες που τόσο πολύ χρειάζονταν. Παράλληλα συνεχίζουν να προετοιμάζονται κατάλληλα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος όπου θα πρέπει να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή.

Το πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι ένα πρόγραμμα από το οποίο απουσιάζουν τα πολλά ντέρμπι. Ουσιαστικά οι τρεις αναμετρήσεις που έχουν πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας είναι αυτές απέναντι στην Ομόνοια την Ανόρθωση και την ΑΕΛ χωρίς να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι αγώνες δεν θα είναι δύσκολοι. Ωστόσο αν οι «γαλαζοκίτρινοι» παρουσιάζονται όπως πρέπει λογικά θα πάρουν τις νίκες απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες.

Βέβαια το έργο του Γιώργου Δώνη και των ποδοσφαιριστών του θα δυσχεραίνει το γεγονός ότι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος την Παρασκευή κάθε τέσσερις μέρες θα δίνουν παιχνίδι. Επομένως γίνεται αντιληπτό ότι οι επόμενοι αγώνες θα φορτώσουν με μπόλικη κούραση τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ και ο Ελλαδίτης τεχνικός οφείλει να διαχειριστεί άψογα το ρόστερ. Πάντως τα δεδομένα είναι πιο ευνοϊκά από ποτέ γι’ αυτόν αφού ουσιαστικά οι απουσίες είναι οι ελάχιστες που υπήρξαν σχεδόν από την αρχή της σεζόν. Ο μόνος ποδοσφαιριστής που έμεινε για να επιστρέψει είναι ο Νικόλας Ιωάννου που ωστόσο όπως λέγεται από επίσημα χείλη δεν πρόκειται να επιστρέψει πριν την διακοπή των Χριστουγέννων.

Καταληκτικά οι μέρες αυτές που ακολουθούν είναι ιδιαίτερα σημαντικές προκειμένου ο Γιώργος Δώνης να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του και να διασφαλίσει ότι η ομάδα δεν θα χάνει το αγωνιστικό της στυλ όποιοι και να αγωνίζονται. Με την επανέναρξη λοιπόν των υποχρεώσεων του, ο ΑΠΟΕΛ έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι άφησε για τα καλά πίσω την κακή εκκίνηση και είναι έτοιμος να σκαρφαλώσει σιγά σιγά στην κορυφή.

Ανδρέας Παφίτης

Πηγή: 24sports.com.cy

Previous post

Κερδίσαμε και την Ανόρθωση (3-0)!

Next post

Θέλει ρεβάνς και 2η νίκη