ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤα ΜΜΕ για 'μας

Τα κεφάλια μέσα

Την πρώτη προπόνηση που σηματοδοτεί την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα πραγματοποιήσει το απόγευμα ο ΑΠΟΕΛ. Από την πρώτη μάζωξη στον Αρχάγγελο θα απουσιάσουν οι Ενσούε, Πολιάκοφ, Σάλαϊ και Ζαχίντ, οι οποίοι πήραν άδεια από την τεχνική ηγεσία. Εντός της ημέρας αναμένεται στην Κύπρο ο Μούσα Αλ Ταμάρι, ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Άλλη μια χρονιά ξεκινά με τους ίδιους υψηλούς στόχους (σε Κύπρο και Ευρώπη) για τους πρωταθλητές. Χρονολογικά προηγείται ο μεγάλος στόχος της εισόδου σε ευρωπαϊκό όμιλο που θα φέρει στα ταμεία της ομάδας «ζεστά» εκατομμύρια από την UEFA. Πολύ μεγάλο στοίχημα αποτελεί επίσης η κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος και η διατήρηση των σκήπτρων εντός συνόρων.

Οι διοικούντες των «γαλαζοκιτρίνων» προσπαθούν να ικανοποιήσουν όλες τις επιθυμίες του Μπρούνο Μπαλταζάρ όσο αφορά την ενίσχυση του ρόστερ, δίνοντας του όλα τα εφόδια που χρειάζεται για να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ σε επιτυχίες. Ο προγραμματισμός της ομάδας της Λευκωσίας βρίσκεται στην τελική ευθεία, καθώς απομένουν άλλες δυο-τρεις κινήσεις. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να κλείσει το θέμα του Καρλάο, με τον Βραζιλιάνο να παραμένει κάτοικος Αρχαγγέλου. Πλέον, όλο το βάρος πέφτει στην ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Οι «γαλαζοκίτρινοι» εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις αξιόλογων επιθετικών όμως δεν θέλουν να πάρουν βιαστικές αποφάσεις. Θα προσπαθήσουν να φέρουν στην ομάδα ένα σέντερ φορ που θα έχει το εύκολο γκολ, παίκτης ο οποίος έλειψε από τον ΑΠΟΕΛ μετά την πώληση του Πιέρου Σωτηρίου.

Εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν σύντομα και στο κεφάλαιο των αποχωρήσεων. Η επιτροπή προγραμματισμού των «γαλαζοκιτρίνων» δουλεύει εντατικά με στόχο το κλείσιμο των πλείστων εκκρεμοτήτων στο ρόστερ πριν από την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία που είναι προγραμματισμένη για τις 18 Ιουνίου.

Σάββας Λαζανιάς

Πηγή: 24sports.com.cy

Previous post

Στη λίστα ο Ούγκο Βιέιρα

Next post

Άντε και καλή σεζόν, μάγκες!