ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Τα δεδομένα για τον Χάνι

«Αν υπήρχε κάτι δεδομένο και αν δεν υπήρχε περιθώριο συζήτησης δεν θα αναφέραμε καν την περίπτωση του Χάνι. O προγραμματισμός θα μας απασχολήσει μετά το παιχνίδι της Κυριακής. Λίγες μέρες ακόμα υπομονή», ήταν η απάντηση του Νεκτάριου Πετεβίνου σε ερώτηση αν έχει σημειωθεί οποιαδήποτε εξέλιξη στην περίπτωση του Ιορδανού Ομάρ Χάνι.

Διαβάζοντας… πίσω από τις λέξεις του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ τα δύο συμπεράσματα που βγαίνουν είναι τα εξής: 1. Το ενδιαφέρον για τον 19χρονο εξτρέμ της Αλ Φαϊσαλί είναι «ζεστό» και η αποκάλυψη των Ιορδανών για ταξίδι του Πρόδρομου Πετρίδη μόνο στην… σφαίρα της φαντασίας δεν είναι και 2. Τα ποσά που γράφτηκαν για το ενδεχόμενο πώλησης του Χάνι στον ΑΠΟΕΛ μάλλον δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οι Ιορδανοί έγραψαν για ποσό πώλησης 700.000 ευρώ και 350.000 ευρώ για δανεισμό δύο χρόνων.

Μπορεί πέρυσι ο ΑΠΟΕΛ να δαπάνησε ένα σημαντικό ποσό για αγορά του Μούσα Αλ Τάαμαρι, εντούτοις τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με το προηγούμενο καλοκαίρι. Η αποτυχία των γαλαζοκιτρίνων το περασμένο καλοκαίρι να πάρουν πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο άφησε «τρύπα» αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, η οποία σύμφωνα με τον Πρόδρομο Πετρίδη κυμαίνεται στα 6.000.000 ευρώ. Επομένως, ο ΑΠΟΕΛ δύσκολα θα πληρώσει ένα τόσο μεγάλο ποσό για έναν ποδοσφαιριστή 19 χρόνων, όσο καλές συστάσεις και να τον συνοδεύουν.

Προφανώς από την στιγμή που στον ΑΠΟΕΛ δημοσιοποίησαν το ενδιαφέρον για τον Χάνι έχουν ήδη κάνει προκαταρκτικές επαφές με την Αλ Φαΐσαλί και το κόστος μετεγγραφής του ποδοσφαιριστή δεν είναι εκτός των οικονομικών δυνατοτήτων των εξάκις σερί πρωταθλητών.

 

 

Goal

season tickets 2019-2020
Previous post

Η 11άδα μας για το ντέρμπι

Next post

Το πλάνο για την «Αρένα»