ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τα δεδομένα για Τάμαρι και Νσούε

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της Ομάδας μας, Νεκτάριος Πετεβίνος αναφέρθηκε στα δεδομένα με τους Τάμαρι και Νσούε.

Για τη διακοπή…  

«Θα εκμεταλλευτούμε αυτή την περίοδο, με τους ποδοσφαιριστές που έμειναν στον Αρχάγγελο, για να προσθέσει ακόμα περισσότερα στοιχεία ο κ. Τραμετσάνι. Μετά από ένα μήνα, οι πλείστοι ποδοσφαιριστές έχουν αντιληφθεί τη φιλοσοφία του. Είναι θέμα έργων, προπονήσεων,  διάθεσης, σύμπνοιας στο στόχο και έμπνευσης. Είναι πολύ σημαντικό να λειτουργεί ως έμπνευση στους ποδοσφαιριστές και να γίνεται αντιληπτό τι ζητά από αυτούς. Φαίνονται κάποια στοιχεία, όμως η σταθερότητα και η διάρκεια καθορίζουν μια ομάδα».

Για τον Τάμαρι…  

«Αντιμετωπίζει πρόβλημα καταπόνησης και για αυτό δεν ξεκίνησε με την Ένωση. Συνεννοηθήκαμε με την Εθνική του ομάδα και έχουμε ενημερώσει για την κατάσταση του. Θα ήταν καλύτερο να ακολουθήσει πρόγραμμα που να τον αποφορτίσει. Βρήκαμε θετική ανταπόκριση. Θα μείνει με την Εθνική του, αλλά θα δείξει αν θα προλάβει»

Για τον Νσούε…  

«Πήραμε κλήση για να πάει τη Δευτέρα. Μετά από συνεννόηση του κ. Τέτι με τον ποδοσφαιριστή, ενημέρωσε την ομοσπονδία του και υπήρξε μια καλή επικοινωνία αυτή τη φορά. Δεν πήγε για να ενσωματωθεί με την ομάδα, θα πάει την Παρασκευή, να εξεταστεί και θα επιστρέψει τη Δευτέρα. Ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά».

Για την πορεία των οργανωμένων κατά της κάρτας φιλάθλου…  

«Από πλευράς του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ, αυτή η ειρηνική πορεία μας βρίσκει συμμέτοχους. Καλούμε όλο τον κόσμο να παραστεί σε αυτή την πορεία. Σήμερα θα υπήρχε μια συνάντηση με τον πρόεδρο της βουλής και αναβλήθηκε για μετά τη συνέλευση. Θα πάμε να συζητήσουμε όλα τα σωματεία. Είναι πιο ορθό, η συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής, να μας βρει όλους μαζί για το πώς θέλουμε να οδεύσουμε».

Previous post

Άλλα δύο πέναλτι!

Next post

«Σύμπραξη όλων για τον κοινό σκοπό»