ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Τα δεδομένα για Μοράις, Βάτερμαν

Οι πρώτες συζητήσεις με τους Μπόι Βάτερμαν και Νούνο Μοράις, δεν έφεραν αποτέλεσμα, αφού και με τους δύο υπάρχει οικονομική διαφορά, όμως είναι θέματα που παραμένουν ανοικτά στο ΑΠΟΕΛ.

Από πλευράς γαλαζοκιτρίνων, εξηγήθηκε και στους δύο ποδοσφαιριστές ότι το νέο οικονομικό σκηνικό και όχι μόνο, αφού στην περίπτωση του Μοράις υπάρχει και η παράμετρος της αγωνιστικής αξιοποίησης του, καθώς στο ΑΠΟΕΛ θεωρούν ότι πρέπει να δεχτεί ένα νέο ρόλο, με λιγότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Ντομένικο Τέτι κάνει τη δική του μάχη με τον χρόνο για να κλείσει τις βασικές εκκρεμότητες του προγραμματισμού, με στόχο να είναι συμπληρωμένο σημαντικό μέρος του προγραμματισμού μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά. Στις περιπτώσεις των Βάτερμαν και Μοράις, εκφράστηκε μεν το ενδιαφέρον για ανανέωση των συμβολαίων τους, όμως οι γαλαζοκίτρινοι δεν μπορούν να περιμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα αφού πρόκειται για σημαντικές θέσεις και αν δεν προκύψει συμφωνία με τους δύο θα πρέπει να καλυφτούν τα κενά που θα προκύψουν μέσα από τη μεταγραφική ενίσχυση.

Υπάρχει deadline στο μυαλό του αθλητικού διευθυντή του ΑΠΟΕΛ που θα περιμένει για τις τελικές απαντήσεις των Βάτερμαν και Μοράις και αν δεν βρεθεί η «χρυσή» τομή θα προχωρήσει με άλλες επιλογές για τη θέση του τερματοφύλακα και για τη μεσαία γραμμή.

Στην περίπτωση του Βάτερμαν εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η λύση και θα παραμείνει κάτοικος Αρχαγγέλου για ένα ακόμα χρόνο, ενώ για τον Μοράις τα δεδομένα είναι κάπως πιο πολύπλοκα. Ασφαλώς και είναι λογικό όσο περνούν οι μέρες ο Ντομένικο Τέτι να αξιολογεί και άλλες επιλογές, στοχεύοντας στο τελικό ξεκαθάρισμα αν είναι δυνατόν εντός της βδομάδας που διανύουμε.

 

Κώστας Παναγιώτου  sport-fm

Previous post

Η εκκρεμότητα με τον Τραμετσάνι

Next post

Συνεχίζουμε με Τραμετσάνι!