ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τα δεδομένα εν όψει συνέχειας

Μετά την διακοπή η οποία προσφέρεται για τους τραυματίες να επανέλθουν σ’ ένα καλύτερο επίπεδο αλλά και γι΄αυτούς οι οποίοι είναι πίσω σε φυσική κατάσταση ακολουθούν δύο ντέρμπυ στα οποία η ομάδα μας καλείται να μετρήσει δυνάμεις αλλά και να δείξει κατα πόσο έχει τις δυνάμεις να ανταποκριθεί τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο όπου και θα ενισχυθεί.

Τα δύο επόμενα παιχνίδια δεν είναι με οποιουσδήποτε αντιπάλους αλλά μ’ αυτούς που τα τελευταία τουλάχιστον τρια χρόνια αποδεδειγμένα μας βάζουν δύσκολα ως προς το να πάρουμε το πρωτάθλημα και αναφερόμστε στον Απόλλωνα και την ΑΕΚ.

Αυτά τα παιχνίδια δεν μπορούμε να πούμε οτι είναι απ΄αυτά που κρύβουν παγίδες αφού πλεόν ο ένας αντίπαλος έχει μάθει τον άλλο. Ο Τραμετσάνι καλείται να βρει λύσεις για να περιορίσει τα ατού της ΑΕΚ αλλά και του Απόλλωνα οι οποίοι με κύριους εκφραστές τα μπακ τους (ειδικά τους Ιγκόρ Σίλβα και Πέδρο) θα επιχειρίσουν να μας βάλουν δύσκολα.

Αυτό πρακτικά μεταφράζεται στο να λειτουργήσουν άψογα οι δικές μας αλληλοκαλύψεις μεταξύ των ακραίων επιθετικών και των αμυντικών μπακ, εννοείται οτι πρέπει να αποφευχθούν τα λάθη στην μεσαία γραμμή αφού θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο ότι θα τα πληρώσουμε αν λάβουμε υπόψην και την δυναμικότητα των αντιπάλων.

Tην επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψουν και οι διεθνείς ελπίζοντας να είναι υγιείς. Η ανησυχία μας πάντως γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αφού ο δικός μας παικταράς Αλ Τάμαρι μέχρι στιγμής δεν είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά, βεβαίως υπάρχει χρόνος μέχρι το παιχνίδι με την ΑΕΚ που είναι το επόμενο και ευελπιστούμε πως όλα θα πάνε καλά, τα λέμε όλα αυτά επειδή ο Ιορδανός είναι ότι πιο καλό και ποιοτικό έχουμε.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

Previous post

«Σύμπραξη όλων για τον κοινό σκοπό»

Next post

Προτεραιότητα η απόκτηση σέντερ φορ