ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Τα χάλασε στο τελευταίο ημίωρο ο Ντολ

Όπως παράταξε το ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο, πήγε να διαγράψει την προηγούμενη λανθασμένη διαχείριση του ρόστερ.

Βλέποντας την αγωνιστική παρουσία της ομάδας του Τόμας Ντολ μέχρι και το 60΄ο καθένας έλεγε ότι κάνει την καλύτερη φετινή της εμφάνιση.

Το 3-4-3 με δύο πολύ καλά χαφ και ειδικά με τον Άλεφ σε φοβερή αγωνιστική ετοιμότητα και δύο ταχύτατους ακραίους επιθετικούς όπως ήταν ο Βιντιγκάλ με τον Τάμαρι, έδειχνε την ποιότητα του φετινού ΑΠΟΕΛ.

Μπορεί να πέρασε και δύσκολες στιγμές από τον Απόλλωνα, αλλά ομολογουμένως ο κύριος Τόμας Ντολ, για μεγάλο χρονικό διάστημα, κέρδισε τις εντυπώσεις με τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του.

Προηγήθηκε 1-0, έχασε την μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 με το δοκάρι του Μάτιτς αλλά η συνέχεια ήταν ιδιαίτερα άσχημη.

Από το 60΄ και μετά με αποκορύφωμα το τελευταίο 20λεπτο όπου η τακτική ήταν τελείως παθητική, φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου να ισοφαριστεί το ΑΠΟΕΛ.

Γιατί, ο κύριος Ντολ, βιάστηκε να αλλάξει κάποιους βασικούς παίκτες με αποκορύφωμα την αλλαγή του Τάμαρι, που όταν έφυγε, ο Αγκίρε έγινε επιπλέον επιθετικός για τον Απόλλωνα, ενώ όταν μπήκε και ο Μπέζιακ, επιθετικός, έγινε και ο Ζοάο Πέδρο.

Σε γενική ανάλυση, ο Γερμανός προπονητής, ήταν πολύ καλός από τον πάγκο μέχρι το τελευταίο ημίωρο, όταν μετατράπηκε στον γνωστό προπονητή που δεν μπορεί να κάνει την ιδανική διαχείριση.

Από εκεί και πέρα, ο βαθμός στο Τσίρειο, δεν είναι άσχημος, αλλά μπορούσε να ήταν και νικηφόρο το αποτέλεσμα.

Το γράψαμε πολλές φορές και το ξέρει όλη η Κύπρος. Το φετινό ΑΠΟΕΛ, ξεχειλίζει από ποιότητα αλλά σημασία και ουσία έχει να κάνει σωστή αξιοποίηση ο προπονητής.

Έρχεται η διακοπή στη διάρκεια της οποίας όλα είναι ρευστά στην ομάδα, αφού μεταξύ άλλων, θα γίνει και η πρώτη αξιολόγηση της πορείας στο πρωτάθλημα.

Βασικά, η μπάλα είναι στη διοίκηση που έχει πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις από την ομάδα, παρά το γεγονός ότι παραμένει αήττητη και παράλληλα είναι πολύ κοντά στην επίτευξη του ευρωπαϊκού στόχου.

Πόσο όμως θα μετρήσουν τα πιο πάνω ή όχι, θα το μάθουν οι φίλοι της ομάδας στις επόμενες μέρες.

sport-fm

Previous post

Τα στιγμιότυπα στο ματς του Τσιρείου

Next post

Πρόθυμοι να βρούμε τις λύσεις