ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τα αρέσω του Λούκα

Ο Λούκας Χατζιλούκας μαζί με τον Νούνο Μοράις θα έχουν την ευθύνη για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην ΠΑΕΚ και το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα.

Ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει τον Λούκα Χατζιλούκα είναι η «συμπάθεια» που έχει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και η ευκαιρίες που δίνει στα νέα παιδιά. Στο ΑΠΟΕΛ υπάρχουν νεαροί που περιμένουν τις δικές τους ευκαιρίες και με τα σημερινά δεδομένα δεν αποκλείετε κάποιοι από αυτούς να πάρουν λεπτά συμμέτοχής.

Ο παροπλισμός του Τομάς ΝτεΒινσέντι σε συνδυασμό με τις ιδιαιτερότητες του αυριανού αγώνα, ανοίγουν διάπλατα τον δρόμο της εντεκάδας στον Ιωάννη Σατσιά που παρά το καλό ξεκίνημα ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον εξαφάνισε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο νεαρός Σατσιάς έχει τον τσαμπουκά του πατέρα του, ενώ από τις πρώτες φορές που τον είδαμε στο γήπεδο διακρίθηκε για το πάθος και τα πλούσια ποδοσφαιρικά του χαρίσματα. Σε μια εποχή που ο ΑΠΟΕΛ ξοδεύει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε ξένους ποδόσφαιρές που δεν μπορούν να ανταποκριθούν, καλό θα ήταν να επενδύσουμε στα δικά μας παιδιά.

Για να δούμε εάν ο Λούκας Χατζιλούκας θα τολμήσει να ρίξει στους επόμενους αγώνες κάποιον ή κάποιους από τους νεαρούς και το πιο σημαντικό είναι να δούμε το αγωνιστικό πρόσωπο που θα παρουσιάσουν.

@orangeWOLF

Previous post

Πες τα Τάκη, πες τα...

Next post

Γιατί;