ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τα 10 συμβόλαια που ολοκληρώνονται στο τέλος Μαΐου

Η ΚΟΠ επεξεργάστηκε διάφορα σενάρια με το πιο αισιόδοξο να λέει ότι το πρωτάθλημα θα επαναρχίσει στις αρχές Μαΐου.

Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο καθώς τα δεδομένα μεταβάλλονται συνεχώς. Η επανέναρξη του πρωταθλήματος προϋποθέτει την ύφεση της εξάπλωσης του κορωνοϊού κάτι το οποίο ελπίζουμε να συμβεί σύντομα.

Όσο αφορά τα συμβόλαια των παικτών, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα πως θα γίνει η ρύθμιση για επέκταση αφού το πρωτάθλημα θα παραταθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Θα γίνει προσπάθεια για να βρεθεί μια φόρμουλα έτσι ώστε να επεκταθούν τουλάχιστον για ένα μήνα τα συμβόλαια παικτών, προκειμένου να ολοκληρωθούν χωρίς προβλήματα τα πρωταθλήματα.

Στην περίπτωση της Ομάδας μας υπάρχουν δέκα συμβόλαια και δανεισμοί που ολοκληρώνονται στο τέλος του Μαΐου. Πρόκειται για τους Μερκή, Αλωνεύτη, Βάτερμαν, Μακρή, Μπέλετς, Βιντιγκάλ, Μάτιτς, Άλεφ, Πάβλοβιτς και Γέφτοβιτς. Δεδομένη είναι η παραμονή των Μερκή και Μπέλετς στην ομάδα και τη νέα σεζόν ενώ για τους υπόλοιπους οκτώ δεν μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά.

Και οι δέκα παίκτες θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, καθώς εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα στην UEFA, τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών και τις εγχώριες ομοσπονδίες για να παραταθούν τα συμβόλαια των παικτών.

Η κατάσταση που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρη και επιβάλλονται συμβιβασμοί από όλες τις πλευρές.

 

Previous post

Ο «φτωχός» απολογισμός των επιθετικών

Next post

Πρ. Πετρίδης: «Ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, ή ακύρωση του»