ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τ. Αντωνίου: «Ο Τραμετσάνι πρέπει να καταλάβει…»

Ο παλαίμαχος άσος Τάκης Αντώνιου ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΡΙΚ, «Γκολ και Θέαμα» και τοποθετήθηκε για την φετινή πορεία της Ομάδας μας  αλλά και την «μουρμούρα» του κόσμου.

Αναλυτικά: «Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έχει πάντα δίκαιο. Έχει μια αύρα η κερκίδα που πάντα μεταδίδεται, είναι η καθολική δεν μπαίνουν σε λεπτομέρειες και πολλές φορές την συγχύζουν με τα θέλω τους. Ο βασικός αντίπαλος της ομάδας παρουσίασε μια πτώση από τον Δεκέμβρη και μετά και ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Σε κάποιο βαθμό την συμμερίζομαι γιατί από τον Δεκέμβρη και μετά ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε μόλις το 1/3 των παιχνιδιών του. Στους τελευταίους 15 αγώνες κέρδισε το ένα τρίτο, αυτό δεν μπορεί να ικανοποιεί τον κόσμο. Ευτυχώς για εμάς ο Απόλλωνας παρουσιάζει πτώση και εξαρτούνται τα πάντα από εμάς».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Μακάρι να πάρει και τα δύο, μια ομάδα όπως τον ΑΠΟΕΛ πρέπει να πείθει τον κόσμο της. Όμως, πρέπει να πιστώσουμε τον προπονητή, ανέβασε την ομάδα αλλά από ένα σημείο και από εκεί πρέπει να παραδεχθεί ότι κάτι λάθος γίνεται και είναι εκεί (Σ.σ εννοεί στην κορυφή) λόγω των αδυναμιών της αντίπαλης ομάδας».

Για το τι θα άλλαζε στο κυπριακό ποδόσφαιρο: «Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό επειδή εμείς καταφέραμε να γνωρίσουμε τα κορυφαία στάδια. Έπρεπε να είχαμε πιο φιλόξενα γήπεδα, τουλάχιστον να τροποποιήσουμε τα γήπεδα μας να τα κάνουν φιλόξενα, να έχει καφέ, εστιατόρια να μπορέσει να τα προσεγγίσει ο κόσμος. Εάν υπήρχε αυτή η δυνατότητα θα κάτι διαφορετικό».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Είχε τη δυνατότητα να παίξει 11 εναντίων 10. Δεν έχεις δικαιολογίες, έπρεπε να αλλάξει κάτι. Θα μπορούσε κάποια πράγματα να τα δει διαφορετικά. Καταλαβαίνω τι θέλει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ. Συμφωνώ μαζί τους όταν υπάρχουν παίκτες όπως ο Αλωνεύτης και ο Εφραίμ θα θέλεις να τους δεις να παίζουν. Ο προπονητής τους βλέπει κάθε μέρα στις προπονήσεις, εμείς τους ξέρουμε για χρόνια, είναι διαφορετικό»

Για τον Τραμετσάνι: «Υπάρχει μια αίσθηση ότι ο Τραμετσάνι επιμένει σε κάποιες στερεότυπες κινήσεις. Έχει μια αδυναμία, όταν παίζει με κλειστές άμυνες δεν μπορεί να κερδίσει. Στο ΓΣΠ δυσκολεύεται. Και εχθές όταν έμεινε η ΑΕΚ με 10, η παρέα που βλέπουμε το παιχνίδι με τους παλαίμαχους το φοβηθήκαμε, είναι επικίνδυνη όταν αμύνονται. Δεν έχουμε σέντερ φορ, η κεφαλιά που έχασε ο Νατέλ, δεν θα την έχανε ο Ποτέ ή ο Ντε Καμάργκο».

Για την Ευρώπη: «Ναι μπορεί, η ομάδα έχει τα κατάλληλα εργαλεία. Έχουν ποιότητα αυτοί οι ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν παίκτες που μπορεί να μην είναι του χρόνου στην ομάδα μας, όπως ο Νατέλ και ο Καζού».

Για την μάχη του πρωταθλήματος: «Έχει τον πρώτο λόγο ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να εκμεταλλευτεί τους χώρους που θα βρει γιατί ο Απόλλωνας θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Είναι ένας αγώνας, ένα πρωτάθλημα θα πρέπει και ο κόσμος να στηρίξει. Πρέπει να έχει περισσότερο κόσμο από άλλες φορές».

season tickets 2019-2020
Previous post

Στην τελική ευθεία ο προγραμματισμός

Next post

Τα εισιτήρια για το ντέρμπι τίτλου