ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Σύντομα βάζουν τέλος στο «σήριαλ Τάμαρι»

Το θέμα Μούσα Τάμαρι είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και απασχολεί έντονα τα ΜΜΕ στην Κύπρο και την Ελλάδα. Είναι πραγματικότητα ότι σε πολλά πράγματα υπάρχει υπερβολή, αλλά επίσης μέσα από την όλη διαδικασία υπάρχουν και αλήθειες που θα αποτελέσουν τον οδηγό για τον χειρισμό της όλης υπόθεσης από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.

Το ιδανικό σενάριο ήταν εξ’ αρχής η αποδοχή από πλευράς του ποδοσφαιριστή της πρότασης για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του. Κάτι τέτοιο θα έδινε στους διοικούντες το πιο ισχυρό χαρτί σε οποιοδήποτε ενδιαφέρον από το εξωτερικό για να διαπραγματευτεί την πώληση του. Ο ποδοσφαιριστής σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τους γαλαζοκίτρινους ζήτησε επιπλέον χρόνο και αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο να πει το «ναι» δεν είναι  το επικρατέστερο σενάριο.

Το ενδιαφέρον κυρίως του Ολυμπιακού Πειραιώς, είναι υπαρκτό και έντονο με τους ερυθρόλευκους να θέλουν να αξιοποιήσουν τη συγκυρία που δημιουργείται και να πάρουν τον Τάμαρι με ένα ποσό πολύ χαμηλότερο από την αξία του. Ο ποδοσφαιριστής ακόμα και αν έχει συμβόλαιο με το ΑΠΟΕΛ για ένα ακόμα χρόνο, έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση, καθώς είναι μόλις 23 χρονών και ξέρει ότι ακόμα και να μην κάνει φέτος το επόμενο βήμα στην καριέρα του, θα έχει τη δυνατότητα να το πράξει το επόμενο καλοκαίρι.

Οι επόμενες μέρες θα φέρουν πιο ξεκάθαρο σκηνικό με τους διοικούντες την εταιρεία να έχουν πρόθεση να βάλουν ένα τέλος στο σήριαλ, ελπίζοντας ότι θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση υπό τις περιστάσεις και για την ομάδα και για τον ποδοσφαιριστή.

 

 

sport-fm

Previous post

Πρώτη για Κλωναρίδη (pics)

Next post

Κλείνει σύντομα ο ένας σέντερ φορ