ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδηλασιαΣωματειο

Συνεχίζουν ακάθεκτοι

Οι επιτυχίες ολοένα και συνεχίζονται για το τμήμα ποδηλασίας του ΑΠΟΕΛ, και αυτή την φορά οι αθλητές μας διακρίθηκαν στο παγκύπριο πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης.

Συγκεκριμένα, τον ΘΡΥΛΟ εκπροσώπησαν συνολικά τέσσερις αθλητές, τρείς εκ των οποίων διακρίθηκαν στις κατηγορίες τους, κατακτώντας δύο πρώτες και δύο μία δεύτερη θέση.

Τα αποτελέσματα από το τμήμα ποδηλασίας το τελευταίο διάστημα δείχνει την όρεξη για δουλεία που έχουν οι αθλητές μας και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου ΑΠΟΕΛ:

“ Τεράστιες επιτυχίες κατέγραψε η ομάδα ποδηλασίας του ΑΠΟΕΛ στο παγκύπριο πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης, από την κυπριακή ομοσπονδία ποδηλασίας, που διεξάχθηκε την Τετάρτη.

Η ομάδα μας εκπροσωπήθηκε από τέσσερις αθλητές, τρεις εκ των οποίων διακρίθηκαν, κατακτώντας δύο πρώτες και μία δεύτερη θέση.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του τμήματος Κωνσταντίνος Αντωνίου κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία master 1 και στέφθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής Κύπρου, αφού ήταν ο γρηγορότερος αθλητής απ’ όλες τις κατηγορίες master.

Παράλληλα, ο Πολύβιος Γρηγοριάδης και ο Κώστας Ψυσιής κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα, στην κατηγορία master 3, ενώ άξιος συγχαρητηρίων για την πολύ καλή παρουσία του στον αγώνα είναι βεβαίως και ο τέταρτος της… παρέας Κωνσταντίνος Θυμίδης.

Όσον αφορά το ομαδικό κομμάτι, η ομάδα μας κατέκτησε το πρωτάθλημα και στο ομαδικό master, αφού ο Αντωνίου, Γρηγοριάδης και Ψυσιής μάζεψαν τους περισσότερους βαθμούς.

Την Κυριακή θα διεξαχθεί το παγκύπριο πρωτάθλημα αγώνα δρόμου, όπου την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν πέντε αθλητές, έχοντας ως στόχο την κατάκτησή του για 4η συνεχόμενη χρονιά.”

 

Previous post

Πρόστιμο στους Ζαχίντ, Ατζίλι και Ντονγκαλά

Next post

Να καταλάβουν που ήρθαν