Πετοσφαιρα

Συνεχίζουμε με Λάιο στο πετοσφαιρικό τμήμα

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον Ελλάδιτη προπονητή, Γιάννη Λάιο.

Η προπονητική καριέρα του κ. Λάιου είναι αξιοζήλευτη, αφού κατέκτησε έξι πρωταθλήματα και το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρωπής ως προπονητής του Ολυμπιακού Πειραιώς. Υπήρξε προπονητής των εθνικών ομάδων αντρών και γυναικών της Ελλάδας για 10 χρόνια, ενώ θήτευσε για αρκετά χρόνια στο πάγκο του Πανελληνίου αλλά και του Παναθηναικού. Ο πολύπειρος Γιάννης Λάιος  είναι καθηγητής πετοσφαίρισης σε Πανεπιστιμιακό επίπεδο και θεωρείται εκ των κορυφαίων Ελλήνων προπονητών των τελευταίων δεκαετιών.

Ο κ. Λάιος ήρθε πέρυσι τον Νοέμβριο στην ομάδα, όταν ο ΑΠΟΕΛ βρισκόταν σε δεινή αγωνιστική κατάσταση και βοήθησε στην άμεση αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας.

Ευχόμαστε στον κ. Λάϊο να συνεχίσει απ´ εκεί που έμενει πέρυσι και να έχει νέες επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο προέδρος του πετοσφαιρικού τμήματος και αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, κ. Ζήνωνας Σεβέρης, ανέφερε: «Φέτος το καλοκαίρι το θέμα του προπονητή δεν μας απασχόλησε καθόλου. Ο Γιάννης Λάιος πέρυσι κέρδισε με το παραπάνω το στοίχημα να ανακάμψει την ομάδα και αναμένουμε πως φέτος που θα έχει και την ευχέρεια να κάνει όλη τη προετοιμασία αλλά και πολύ περισσότερο χρόνο να δουλέψει την ομάδα να δούμε ένα διαφορετικό ΑΠΟΕΛ της δικής του φιλοσοφίας. Το βιογραφικό του μιλά απ’ μόνο του και ευελπιστώ η πρωταγωνιστική του προσωπικότητα να μεταδοθεί σε όλη την ομάδα».

Απο τη πλευρά του ο κ. Λάιος, ανέφερε: «Ένιωσα χαρά και τιμή όταν ο πρόεδρος κ. Σεβέρης μου πρότεινε να συνεχιστεί η συνεργασία μας και τη χρονιά αυτή η οποία θα είναι πολύ διαφορετική από την προηγούμενη που δεν τελείωσε λόγω κορωνοϊού. Η αύξηση των ομάδων σε 9 και κυρίως η συνέχιση του πρωταθλήματος στη Β’ φάση με μικρά πρωταθλήματα των 4 ή 5 ομάδων δίνει άλλη διάσταση τόσο για την προπόνηση των αθλητών όσο και στον ανταγωνισμό μεταξύ τους.

Η ομάδας αυτή τη χρονιά έχει πολλούς ταλαντούχους και υποσχόμενους νέους αθλητές. Η δική μου προσπάθεια θα είναι να εμπλουτίσω και να διευρύνω τις τεχνικές τους τεχνικές ικανότητες ώστε να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό σύγχρονο τακτικό παιχνίδι  Για τους λόγους αυτούς ξεπεράσαμε την αντίληψη της ήσσονος προσπάθειας αυξάνοντας τις εβδομαδιαίες προπονήσεις σχεδόν στις 11 – 12. Ο περισσότερος αυτός χρόνος ελπίζω να μας βοηθήσει στην εκμάθηση και εφαρμογή περισσοτέρων τεχνικοτακτικών.

Ο μεγάλος μας στόχος θα είναι η συμμετοχή μας στην 5αδα της Β´ φάσης και ελπίζω τότε να κάνουμε την αναπροσαρμογή του και να προσπαθήσουμε για κάτι πιο μεγάλο !!»

Previous post

Και Ντέβι και Κλώνα

Next post

Φωνάζει ο Ουζουνίδης αλλά…