ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Συνεχίζει στο αρχικό σχήμα;

Στον αγώνα με την Σαλαμίνα, η ομάδα μας παρατάχθηκε με τον Γένσεν και τον Ζαχίντ στο χώρο του κέντρου. Ο πρώτος περιορίστηκε στα ανασταλτικά του καθήκοντα δίνοντας στον δεύτερο την ελευθερία να έχει ένα πιο δημιουργικό ρόλο.

Ο Γένσεν έδειξε να ανταποκρίνεται στο ρόλο που το δόθηκε από τον Μακάρθι καθώς πάμπολλες φορές ανάκοπτε τις επιθετικές προσπάθειες του αντιπάλου πριν καλά-καλά ξεκινήσουν. Από τα πόδια του ξεκινούσαν οι δικές μας προσπάθειες, κάνοντας τον έτσι τον σύνδεσμο μεταξύ της επιθετικής με της αμυντικής γραμμής.

Η αλήθεια είναι πως ο Δανός πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν πέρυσι και είναι ένας ποδοσφαιριστής με εμπειρία που έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας. Όταν ξεκίνησε όμως η νέα αγωνιστική περίοδος περιορίστηκε και αδυνατούσε στο να βρει τον καλό του εαυτό.

Ως εκ τούτου, με την άφιξη του Ανουάρ, ο Γένσεν έπαψε να παίρνει χρόνο συμμετοχής αφού ο Μαροκινός με τον Ντέβι στο πλάι του έδιναν ένα άλλο αέρα στην ομάδα.

Ο τραυματισμός του Ντέβι όμως ανάγκασε τον προπονητή μας να δώσει ξανά την ευκαιρία στον Γένσεν και αυτός παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει να ανεβαίνει.

Κόντρα στην Ομόνοια, ο Ανουάρ επιστρέφει και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει φανέλα βασικού. Μένει να δούμε εάν ο Γένσεν θα είναι αυτός που θα τον πλεσιώνει, ή εάν ο Μακάρθι επιλέξει να αγωνιστεί με τον ίδιο σχηματισμό όπως και στον αγώνα με την Σαλαμίνα, με τον Ζαχίντ να παίρνει το ρόλο οκταριού. Βέβαια υπάρχει και το σενάριο να δούμε και τους τρεις στο αρχικό σχήμα.

Θα το μάθουμε πολύ σύντομα…

Previous post

Να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ

Next post

Το παράπονο του Μπεν Σαχάρ