ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Συνάντηση την Πέμπτη με Βάτερμαν, Μοράις»

Ο ΑΠΟΕΛ είναι εκεί και πάει για το όγδοο, όπως ανέφερε ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης σε δηλώσεις του στο ΡΙΚ.

Αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα θέματα μας, την κάρτα φιλάθλου και το οικονομικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για κάρτα φιλάθλου: «Έμεινα και περίμενα να τελειώσει η χρονιά για να μην παρερμηνευθούν οι δηλώσεις. Η κάρτα φιλάθλου έχει πάρει πίσω το ποδόσφαιρο. Καλώ τα αρμόδια σώματα, βουλή, κυβέρνηση, ΚΟΑ, ούτως ώστε τουλάχιστο μέχρι να γίνει η σωστή υποδομή για να εφαρμοστεί, που δε με βρίσκει σύμφωνο, πρέπει να καταργηθεί. Η τροποποίηση είναι ημίμετρο. Δεν αλλάζει τίποτε. Ένας τελικός κυπέλλου να έχει 4-5 χιλιάδες αν υπάρξουν. Μια φιέστα του ΑΠΟΕΛ που είχε 15 χιλιάδες να έχει τέσσερις. Κάποτε τσακωνόντουσαν για τα εισιτήρια τώρα είναι κατάντια. Υπάρχουν προβλήματα που προσπαθούμε να λύσουμε. Όμως η μείωση έφτασε σε ένα σημείο που δε μπορούσε να πάει πιο κάτω. Με την κάρτα η μείωση ήταν απότομη».

Για το σενάριο να μην μπει ομίλους: «Δε θέλω να κινδυνολογώ. Δε θέλω να πιστεύω πως δε θα μπούμε. Αλλά και να γίνει είμαστε εκεί για να βρούμε τις λύσεις. Όταν αναλάβαμε, δεν ήταν η καλύτερη κατάσταση. Όλοι μας βιαζόμαστε να κρίνουμε. Δεν είναι μόνο οι μεταγραφές που κάνουν διαφορά. Το φετινό ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ήταν το καλύτερο και το πληρέστερο και το επαναλαμβάνω και σήμερα.

Για τις ανανεώσεις: «Έγιναν προτάσεις σε Βάτερμαν και Μοράις, θα έχουμε συνάντηση την Πέμπτη. Με τον Καρλάο έχει συμβόλαιο και σκέφτεται αν θέλει να μείνει. Μιλήσαμε μαζί του, έχει μια μικρή ρήτρα αν θέλει να φύγει».

Για Νατέλ και Καζού: «Του Νατέλ είναι πολύ πιο δύσκολη περίπτωση, έγινε μια επαφή. Του Καζού είναι πολύ πιο εύκολη και του κάναμε πρόταση».

Για Ουζόχο: «Γράφτηκαν πολλά που δεν ισχύουν. Έπαιξε σε 2-3 παιχνίδια και ναι έδειξε καλά στοιχεία. Αλλά περιμένουμε την απάντηση του Βάτερμαν και μετά θα δούμε δεύτερες και τρίτες σκέψεις».

Για το Χάνι: «Έγιναν κάποιες επαφές και κάποια πράγματα είναι ήδη προσυμφωνημένα. Όμως πρώτα πρέπει να λύσουμε τα εσωτερικά μας θέματα».

Για το αν θα πωληθεί παίκτης: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι ανοικτός σε κάθε πρόταση, φτάνει να τον ικανοποιεί».

Για το κεφάλαιο φορ: «Δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις φορ. Όταν φέραμε το Ρέζα όλοι παραξενεύτηκαν πως τον φέραμε. Δε μας βγήκε, βρήκαμε μια λύση τον δώσαμε δανεικό να μειώσουμε τη ζημιά μας».

Για το όγδοο: «Οπωσδήποτε. Πάμε για το όγδοο. Προέχει το κύπελλο και η Ευρώπη. Όσο για το όγδοο εμείς δουλεύουμε για τους στόχους του ΑΠΟΕΛ που είναι πάντα το πρωτάθλημα».

Previous post

«Να ανασταλεί η κάρτα φιλάθλου»!

Next post

Φεύγει ο Τραμετσάνι μετά τον τελικό!