ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Συμφώνησε και πάει για το 7ο!

Ο Στάθης Αλωνεύτης, όπως αναμενόταν,  έβαλε την υπογραφή του σε νέο μονοετές συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ μας και θα παραμείνει στον Αρχάγγελο μέχρι το 2019.

Ο 35χρονος Στάθης Αλωνεύτης θα κλείσει μια εφταετία στην Ομάδα μας και του ευχόμαστε να πάει τον 7ον τίτλο πρωταθλήματος. Ο Στάθης συνέδεσε το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στη σύγχρονη ιστορία της Ομάδας μας, πανηγυρίζοντας αρκετούς τίτλους και πολλές ευρωπαϊκές διακρίσεις. Έχει κατακτήσει έξι πρωταθλήματα, δυο κύπελλα και ένα super cup.

Αποτελεί ένα από τους πιο αγαπητούς παίκτες. Με την συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδων έχει κερδίσει την εκτίμηση και το σεβασμό της πλειοψηφίας του κυπριακού φίλαθλου κοινού.

Με τον ΑΠΟΕΛ μας μετρά συνολικά 185 συμμετοχές και 30 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις(130 στο πρωτάθλημα, 20 κύπελλο/super cup, 35 στην Ευρώπη), στα έξι χρόνια παρουσίας του στον Αρχάγγελο.

Η ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Στάθη Αλωνεύτη μέχρι τον Μάιο του 2019.

Ο Στάθης Αλωνεύτης ήρθε στον ΑΠΟΕΛ, το 2012 και πλέον θα αγωνίζεται με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα για 7η συνεχόμενη χρονιά.

Ευχόμαστε στον Στάθη να πανηγυρίσει τον επόμενο Μάιο, το 7ο σερί.

Previous post

«Προχωρούμε με ιδιόκτητο γήπεδο»

Next post

Υπέγραψε και ο Μπαλταζάρ