ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Συμφωνία με Ατλέτικο Παραναένσε – Δανεισμοί και ποσοστό μεταπώλησης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσημη παρουσίαση της Cablenet, με την οποία έχει συμφωνία η Ομάδα μας για τα τηλεοπτικά από το 2019. Ο Πρόδρομος Πετρίδης αφού επέστρεψε από την Βραζιλία βρέθηκε εκεί, όμως δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις εξελίξεις στην Βραζιλίας.

Σύμφωνα με τα όσα ανάφερε ο Πετρίδης, η Ομάδα μας ήρθε σε συμφωνία με τις Βραζιλιάνικες ομάδες που είχαμε αναφέρει τις τελευταίες μέρες. Η πρώτη συμφωνία, η οποία θα οριστικοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα σήμερα, θα είναι αυτή με την Ατλέτικο Παραναένσε, η οποία περιλαμβάνει ανταλλαγή γνώσεων σε όλα τα επίπεδα και φυσικά μεταγραφές.

Στο πλαίσιο αυτό την ερχόμενη εβδομάδα θα έρθουν στην Κύπρο εκπρόσωποι της Ατλέτικο Παραναένσε και θα μείνουν για μια εβδομάδα, όπου θα γνωρίσουν περισσότερα πράγματα για την Ομάδα μας και τον τρόπο λειτουργίας μας.

Μάλιστα ο Πρόδρομος Πετρίδης, ανάφερε πως θα υπάρχει δανεισμός προς την ομάδα μας από τους Βραζιλιάνους και έπειτα σε περίπτωση πώλησης, η ομάδα μας θα βάζει στα ταμεία της ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα αρκετά μακρινό και κουραστικό ταξίδι. Πιστεύω πως άξιζε τον κόπο. Είχαμε συναντήσεις με 4 ομάδες εκ των οποίων περιμένουμε σήμερα από την Ατλέτικο Παραναένσε να μας στείλει την γραπτή της συγκατάθεση.

Πράγματι η υποδομή, οι εγκαταστάσεις και το παραγωγικό ποδοσφαιρικό φυτώριο που έχει εκεί αξίζει τον κόπο να συνεργαστείς. Η συμφωνία περιλαμβάνει τα πάντα που αφορούν το ποδόσφαιρο. Όχι μόνο αγωνιστικά ή ποδοσφαιρικά μεταγραφικά. Αφορά θέματα Ιατρικά, υποδομής και εκπαίδευσης. Ας μείνουμε ως εδώ.

Οι άνθρωποι της συγκεκριμένης ομάδας θα έρθουν εδώ την ερχόμενη εβδομάδα στην Κύπρο. Ο τεχνικός τους διευθυντής και ο υπεύθυνος των ακαδημιών. Ευελπιστούμε πως θα αποφέρουν και κέρδη στην εκπαίδευση του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και κέρδη οικονομικά γιατί η συνεργασία περιλαμβάνει, δανεισμό παικτών, με συνεργασία μεταπώλησης.

Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα. Όλοι έχουμε στραμμένη την προσοχή στον αγώνα της παρασκευής».

Livesports Αpp. Κατέβασέ το Για να βλέπεις σε βίντεο τα γκολ σε σχεδόν πραγματικό χρόνο.

Previous post

Πάμε Αγγλία με τον Θρύλο μας

Next post

Το μέλλον του «Μπίδη»