ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Στο Τσίρειο με τους 2 νέους αλλά χωρίς Εφραίμ, Μιχαϊλοβιτς

Με τους δύο νέους (Γένσεν, Γέφτοβιτς) και τον Αντρέ Βιντιγκάλ για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στον Αρχάγγελο αλλά χωρίς τους Γιώργο Εφραίμ, Στάθη Αλωνεύτη και Ρόμαν Μπέζιακ, Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς ταξιδεύει στην Λεμεσό ο Θρύλος μας για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στα πλαίσια του πρώτου αγώνα της Β’ φάσης του κυπέλλου.

Ο Ντράγκαν Μιχαίλοβιτς έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης, καθώς ο Κόρε Ινγκέρμπριγκτσεν έκρινε ότι είναι ποδοσφαιριστής που πρέπει να πάρει κάποιες ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στο αυριανό ματς αναμένονται αλλαγές από τον προπονητή μας, δίνοντας ευκαιρίες σε κάποιους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν. Πέραν από τον Μιχαίλοβιτς έμειναν εκτός αποστολής ο τραυματίας Εφραίμ, ο Αλωνεύτης και ο Μπέζιακ, με την ενημέρωση να αναφέρει ότι είναι τραυματίας και μάλλον δεν θα αγωνιστεί ξανά αφού είναι στην πόρτα εξόδου.

Όσο αφορά τον Στάθη Αλωνεύτη, αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στην σημερινή (21/01) πρωινή προπόνηση στον Αρχάγγελο και δεν προλαβαίνει τον αυριανό (22/01) αγώνα.

Αναλυτικά η αποστολή μας για την Λεμεσό: Μπέλετς, Βάτερμαν, Σόουζα, Χαλένιους, Ντα Βινσέντι, Τάαμαρι, Μάτιτς, Γιάκολις, Πάβλοβιτς, Βούρος, Μερκής, Γένσεν, Μακρής, Καλογήρου, Ιωάννου, Σιέλης, Βιντιγκάλ, Γέφτοβιτς, Σάβιτς, Άλεφ.

Previous post

Το (νέο) πρόγραμμα μέχρι την 19η αγων.

Next post

Ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου ο Θρύλος μας