ΚαλαθοσφαιραΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Στο θέατρο του παραλόγου αρνούμαστε πια να συμμετέχουμε»

Ο τέταρτος αγώνας για την ημιτελική φάση των πλέι οφ στην καλαθόσφαιρα, για τις θέσεις 2 και 3, ανάμεσα στην Ομάδα μας και στην ΑΕΚ στο Λευκόθεο, διακόπηκε στο 39’17’’, για ρίψη αντικειμένων.

Για την έκβαση της αναμέτρησης θα αποφασίσει η Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΚ, η οποία είναι σίγουρο ότι θα μας καταδικάσει.

Το Σωματείο μας εξέδωσε καυστική ανακοίνωση σχετικά με όλα όσα συνέβησαν, ρίχνοντας την ευθύνη στο τιμ των διαιτητών της αναμέτρησης και αυτούς που τους όρισαν, υποστηρίζοντας ότι «στο θέατρο του παραλόγου αρνούμαστε πια να συμμετέχουμε» και πως «το τρίο της διαιτησίας και αυτοί που τους όρισαν ήταν οι ηθικοί αυτουργοί που ίσως επιβραβευτούν για τη διατεταγμένη αποστολή τους». Επίσης, τονίζει πως θα επανέλθει με λεπτομερή ανακοίνωση.
Αναλυτικά: «Στο θέατρο του παραλόγου αρνούμαστε πια να συμμετέχουμε. Ο ΑΠΟΕΛ δεν ψάχνει ποτέ άλλοθι, αλλά δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια στους υποκινητές των επεισοδίων. Το τρίο της διαιτησίας και αυτοί που τους όρισαν ήταν οι ηθικοί αυτουργοί που ίσως επιβραβευτούν για τη διατεταγμένη αποστολή τους. Θα επανέλθουμε με ανακοίνωση για τα πάντα-όλα που συμβαίνουν στον κακόμοιρο χώρο της κυπριακής καλαθόσφαιρας».

Previous post

Το πλάνο του Κρίστιανσεν

Next post

Αδιαπραγμάτευτος στόχος