Ποδοσφαιρο

«Στο γήπεδο να κριθεί ο πρωταθλητής»

Την επιθυμία να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα εντός αγωνιστικού χώρου εξέφρασε ο πρόεδρος της Ομάδας μας Πρόδρομος Πετρίδης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα themasports.

Ο πρόεδρος τάχθηκε ενάντια στην πρόταση της Ανόρθωσης για αγώνα μπαράζ ανάμεσα στην ομάδα της Αμμοχώστου και την Ομόνοια γι’ ανάδειξη πρωταθλητή (!) τονίζοντας πως δεν μπορεί κανείς να στερήσει από την Ομάδα μας το δικαίωμα διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης επανέλαβε πως ως πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ δεν αναγνωρίζει το συνδικαλιστικό όργανο του ΠΑΣΠ και προειδοποίησε τους παίκτες του πως όποιος θέλει να εκπροσωπηθεί από τον Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών θα δει την πόρτα εξόδου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πρωτάθλημα: «Όσον αφορά το πρωτάθλημα είμαστε ξεκάθαροι. Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα εντός αγωνιστικού χώρου. Επειδή είδα κάποιες δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Ανόρθωσης, να μου επιτρέψεις να του πω ότι όσο το δικαιούται η Ανόρθωση, τόσο το δικαιούται ο ΑΠΟΕΛ τόσο και η Ομόνοια. Το να παιχτεί ένα παιχνίδι νοκ- άουτ μεταξύ της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας για το ποιος θα πιάσει το πρωτάθλημα μας βρίσκει κατηγορηματικά εναντίον. Οι πιθανότητες είναι ισόποσες . Ο ΑΠΟΕΛ έχει δείξει στα πλέι οφ πως μπαίνει δυναμικά, είναι πάντα εκεί στην κορυφή και ανατρέπει τα δεδομένα. Έχουμε τις ίδιες πιθανότητες με τις άλλες ομάδες. Εάν και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν που δεν θα το αποφασίσουμε εμείς αλλά οι εμπειρογνώμονες του κράτους και η κυβέρνηση το πότε θα μπορέσουν να προπονηθούν καλά και ομαδικά οι ομάδες και όχι ατομικά. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό και το να προπονούνται δύο, τρεις παίκτες ανά ώρα και ανά γκρουπ δεν εξυπηρετεί σε τίποτα».

Για τις δηλώσεις του Σπύρου Νεοφυτίδη: «Εγώ δεν αναγνωρίζω τον ΠΑΣΠ. Το έχω επαναλάβει πολλές φορές. Οι ποδοσφαιριστές ανήκουν στις ομάδες τους και αν και εφόσον θα υπάρξει διάλογος, θα υπάρξει μεταξύ της ομάδας μου που είναι ο ΑΠΟΕΛ και των παικτών μου. Όποιος θέλει να εκπροσωπηθεί από τον ΠΑΣΠ θα δει την πόρτα εξόδου».

Για τα αν έχει μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές για τις μειώσεις: «Όχι ακόμα διότι δεν μπορώ να ξέρω αυτή τη στιγμή, εννοώντας σήμερα, τι θα γίνει στην επόμενη μέρα. Θα συνεχιστεί ή όχι το πρωτάθλημα. Αν συνεχιστεί θα έχουμε άλλα δεδομένα, αν όμως, δεν συνεχιστεί διαφοροποιούνται κάποια πράγματα».

Previous post

Τάμαρι: «Ευκαιρία να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Next post

Ο Σολάκης για τον Ουζουνίδη