ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Στο 50% η μείωση του κόσμου»

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος προσφέρει την ευκαιρία στο ΑΠΟΕΛ για μια νέα αρχή στο αγωνιστικό κομμάτι. Η ομάδα πέρασε από αρκετές «φουρτούνες» το τελευταίο διάστημα, όμως τα πάντα έχουν βρει το δρόμο τους και οι «Γαλαζοκίτρινοι» με Ιταλική πλέον φιλοσοφία οδεύουν στην επόμενη μέρα.

Το ντέρμπι με την ΑΕΛ είναι προ των πυλών και ο στόχος είναι ένας και μοναδικός, η νίκη. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος τύπου της Ομάδας μας  Νεκτάριος Πετεβίνος, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Είμαστε μια ομάδα που έχει ως στόχο το πρωτάθλημα. Έχουμε αυτογνωσία για το τι έχουμε παρουσιάσει στους αγώνες μέχρι τώρα και είναι ξεκάθαρο πως υπήρχε αυξομείωση στις εμφανίσεις μας και δεν είναι κάτι που εξυπηρετεί το στόχο του πρωταθλήματος. Χρειαζόμαστε σταθερότητα. Τα αποτελέσματα είναι σχετικά καλά όμως θέλουμε βελτίωση. Έγιναν αλλαγές στον «Αρχάγγελο» που θα βοηθήσουν την ομάδα. Έχουμε πλέον τον «sporting director» ο οποίος είναι στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας σε σχέση με τους τεχνοκράτες, ενώ έχουμε και το νέο προπονητή. Υποδεχόμαστε μια ομάδα που είναι αλάνθαστη, με ένα νικηφόρο σερί το οποίο ίσως να μην περίμεναν και ίδιοι υπό την έννοια πως μίλησαν μόνο για Ευρώπη. Όμως η παρουσία τους είναι παρουσία πρωταθλητισμού. Έτσι πρέπει να νικήσουμε. Τα ντέρμπι είναι σημαντικά παιχνίδια και έχουν αντίκτυπο και στη βαθμολογία και στη ψυχολογία και ειδικά για εμάς μετρούν πάρα πολύ αυτά τα παιχνίδια».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Ο κ. Τραμετσάνι έκανε μια μίνι προετοιμασία τόσο στο σωματικό τομέα όσο και στον ψυχολογικό τομέα. Έγιναν διπλές προπονήσεις ως επί το πλείστο. Δεν υπολογίζεται ο Ιωάννου ένεκα της κόκκινης κάρτας. Ο Ντε Βινσέντι αύξησε ρυθμούς αλλά την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμος. Ο Νσούε είναι ανέτοιμος καθώς δεν αγωνίστηκε με την Εθνική του και σήμερα θα ενσωματωθεί. Τέλος υπάρχει και ένα μικρό πρόβλημα με τον Μιλάνοφ, είναι αμφίβολος αφού στο φιλικό με την U-19 ένιωσε ενόχληση στους προσαγωγούς. Διαγνώστηκε με μια διάταση και αυτό μειώνει τις πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή. Βέβαια υπάρχει πληθώρα επιλογών. Ο Μηνάς Αντωνίου επέστρεψε και προπονείται κανονικά, ο Εφραίμ το ίδιο και ο Ρουέδα. Ο προπονητής θα πρέπει να επιλέξει αυτούς που είναι πιο έτοιμοι και θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει».

Για την Cobalt και τη χορηγία της στο ΑΠΟΕΛ: «Η Cobalt έχει αναστείλει τη λειτουργία της και δεν έχει κλείσει. Μόνο σε περίπτωση κλεισίματος σταματά η συμφωνία. Το συμβόλαιό μας αναφέρεται σε διάλυση και όχι σε αναστολή λειτουργίας. Για να αλλάξει κάτι θα πρέπει να μας ενημερώσει η ίδια εταιρεία».

Για τον κόσμο: «Υπάρχει μια αναλογική μείωση των εισιτηρίων τα τελευταία χρόνια και φέτος τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Έχουμε προπωλήσει μόλις 100 εισιτήρια, ενώ έχουμε και τα διαρκείας. Απ’ τα 7500 διαρκείας οι 5500 έχουν ενεργοποιηθεί. Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία η ομάδα παρουσιάζει μείωση 50%. Είπαμε θα δείξουμε υπομονή και στην κάρτα φιλάθλου αλλά και σε άλλα θέματα τα οποία πρέπει να αλλάξουν. Θα δούμε και το παιχνίδι με την ΑΕΛ και στη συνέχεια θα το δούμε ξανά».

Για το γεγονός πως οι μικρές ομάδας θα πληγούν ακόμη περισσότερο: «Μεγάλες ομάδες, μεγάλα προβλήματα, μικρές ομάδες, μικρά προβλήματα. Όταν μια μεγάλη ομάδα έχει μείωση 50% είναι πολύ πιο μεγάλο απ’ τη μείωση 50% μια μικρής».

Previous post

O «Βασιλιάς» στα Social Media

Next post

Στο Orange Shop Ντε Βινσέντι και Αντωνίου