ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Στη λίστα ο Ματθαίου

Όπως έχουμε πει αρκετές φορές ο προγραμματισμός της Ομάδας μας τρέχει με γοργούς ρυθμούς. Ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ενίσχυση είναι και οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Στο πλαίσιο αυτό η Ομάδα μας έχει δείξει ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νικόλα Ματθαίου από τον ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για 19χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό που ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Απόλλωνα. Γρήγορα στον ΠΑΟΚ είδαν το ταλέντο του και ο νεαρός πήγε στην Ελλάδα. Στον ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν ήταν μόνιμα στην αποστολή και έπαιξε σε αρκετά φιλικά αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής σε επίσημα παιχνίδια.

Έτσι στον ΠΑΟΚ θέλουν να δώσουν δανεικό τον νεαρό ώστε να πάρει κάποια παιχνίδια πάνω του. Ο Ματθαίου αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, ενώ μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό. Έτσι η Ομάδα μας έδειξε ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει δανεικό. Όμως δεν παίζουμε μόνοι μας. Υπάρχει ακόμη μια ομάδα από Κύπρο αλλά και δυο από Ευρώπη που θέλουν τον Ματθαίου δανεικό για ένα χρόνο. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα και με τα σημερινά δεδομένα, η Ομάδα μας έχει το προβάδισμα σε περίπτωση που φύγει από τον ΠΑΟΚ.

Previous post

Από αύριο Πολωνία

Next post

Όταν ο Θρύλος χορεύει τάνγκο