Ποδοσφαιρο

«Σταθερή δύναμη στην Ευρώπη»!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομάδας μας, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 για τη νίκη πρόκριση μας επί της Καραμπάχ.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Έχουμε μιλήσει πάρα πολλές για το τι είναι ο ΑΠΟΕΛ. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι τόσο υποκειμενικά που καθορίζονται από την εμπειρία της ομάδας. Πλέον το όνομα του ΑΠΟΕΛ προηγείται των αγωνιστικών του εμφανίσεων. Η Καραμπάχ δεν είναι μια άπειρη ομάδα. Αγωνίστηκε πέντε συνεχόμενες φορές σε ομίλους και τώρα πάει για την έκτη. Χθες το βράδυ δείξαμε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι μια σταθερή δύναμη στην Ευρώπη. Η ομάδα ακόμα και μετά από την ήττα μέσα στο ΓΣΠ πήγε εκεί με πάρα πολλή πίστη στις δυνάμεις της. Δείξαμε ότι έχουμε και τις επιλογές αλλά και τις εναλλαγές για να μπορέσουμε να αντιμετωπίζουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο».

Για τους αγώνες με τον Άγιαξ: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την κορυφαία ομάδα που συμμετέχει σε αυτό το γύρο ως πρωταθλήτρια. Τολμούμε να λέμε ότι δεν σκεφτόμαστε τον αντίπαλο. Σκεφτόμαστε τη δική μας ομάδα και πως μπορούμε να παλέψουμε για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Αν ωφέλησε η αλλαγή προπονητή: «Η αλλαγή προπονητή πολλές φορές φέρνει ένα ταρακούνημα. Η διάθεση των παικτών σε ότι αφορά στην ανύψωση του ανταγωνιστούμε αλλά και ο τρόπος διαχείρισης που επέλεξε να κάνει ο κύριος Ντολ είναι κάτι που υψώνει τα αγωνιστικά κίνητρα. Οι επιλογές και το βάθος στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ πάντα υπήρχαν. »

Για την εφαρμογή του VAR στο ΓΣΠ: «Έχει γίνει συνάντηση μετά από την αποστολή που είχε στείλει η UEFA πριν από 20 μέρες. Αν στο ΓΣΠ έχουμε τόσες πολλές δυσκολίες για να εφαρμόσουμε στο όριο το VAR, πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα στα άλλα γήπεδα για να εφαρμοστεί το VAR στο μεθεπόμενο πρωτάθλημα. Για να εφαρμοστεί τέτοιο σύστημα σημαίνει ότι πρέπει να βελτιωθούν πολλά πράγματα στις εγκαταστάσεις των γηπέδων της Κύπρου. Χρειάζεται τοποθέτηση ενός ειδικού αυτοκινήτου μεταδόσεων. Μιλάμε για μια υψηλής μορφής τεχνολογία».

Previous post

Παίζει ο «Ντέβι»

Next post

Χ. Λοϊζίδης: «Έτσι γράφεται η ιστορία»!