ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Στα θετικά και η βελτίωση της άμυνας

Παιχνίδι με παιχνίδι η Ομάδα μας δείχνει βελτίωση και στο σημείο αυτό αξίζει να κάνουμε αναφορά στην αμυντική μας λειτουργία. Στην οποία ας μην ξεχνάμε πως στο πρόσφατο παρελθόν αντιμετωπίζαμε συχνά πρόβλημα.

Εξ’ ου και ο αποκλεισμός με την Σούντουβα, όπου εκείνο το εφιαλτικό 1ο ημίχρονο, ουσιαστικά μας στέρησε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Σε αντίθεση με την επίθεση, όπου ο Προπονητής μας Πάολο Τραμετσάνι προσπαθεί να βρει το «φάρμακο» που θα λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα, στην άμυνα βλέπουμε πως μειώνονται αισθητά τα λάθη.

Για να γίνω πιο κατανοητός, με το νέο μας Προπονητή, ο Θρύλος μας έχει κρατήσει την εστία του ανέπαφη στα 3 από τα 4 παιχνίδια, απολογισμός πολύ σημαντικός.

Επίσης οι επιλογές δεν είναι πλέον λίγες κι αυτό γιατί οι Καρλάο, Ιωάννου, Βούρος με τις επιστροφές των Ρουέδα και Νσούε, μόνο καλή προοπτική μπορούν να μας δώσουν.  Ας μην ξεχνάμε και τον Ρομό, ο οποίος δείχνει καλά σημάδια στις ευκαιρίες που του δίνονται.

Καταλήγουμε στο ότι μόνο καλύτερη μπορεί να γίνει η αμυντική μας λειτουργία, κάτι απαραίτητο μιας και μετά την ΕΝΠ ακολουθούν δύσκολες μάχες με ΑΕΚ, Απόλλωνα, Σαλαμίνα και χόχους.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

Previous post

Ο Τέτι άρχισε το ψάξιμο

Next post

92 χρόνια ένδοξης ιστορίας και εθνικών αγώνων