ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Στα πόδια μας ο τίτλος»

Η νίκη δεν ήρθε στο χθεσινό παιχνίδι και ήταν καθαρά θέμα ατυχίας. Το παιχνίδι εύκολα μπορούσε να τελειώσει με 2 και 3 τέρματα δικά μας. Ο στόχος της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρος και τον πέτυχε. Αυτό όμως δεν αλλάζει κάτι καθώς και πάλι το πρωτάθλημα είναι στα δικά μας πόδια. Στο πλαίσιο αυτό ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η ομάδα είχε μια καλή αγωνιστική εμφάνιση όμως δεν την ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Ο ΑΠΟΕΛ χθες υστέρησε σε ένα σημείο που είναι η ουσία, δηλαδή να βάλεις τη μπάλα στα δίχτυα. Από τη στιγμή που δεν το κάναμε αυτό δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος. Εξακολουθεί η κατάσταση να ελέγχεται από τα δικά μας πόδια. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια στοιχεία και να προχωρήσουμε με νίκες για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ δημιούργησε πολλές τελικές: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα που κυνήγησε τη νίκη και η πραγματικότητα είναι ότι η ΑΕΚ είχε αμυντικούς προσανατολισμούς. Εμείς αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να καταφέρουμε να στείλουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Στην τελική προσπάθεια δεν ήμασταν όσο έπρεπε, είτε σοβαροί είτε αποδοτικοί για να μπορέσουμε να στείλουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Υπάρχει και η ικανότητα, υπάρχει και η τύχη που παίζει ρόλο στο ποδόσφαιρο. Είναι πράγματα που συμβαίνουν για αυτό και το ποδόσφαιρο είναι ένα απρόβλεπτο άθλημα. Απωλέσαμε ένα βαθμολογικό πλεονέκτημα αλλά έχουμε ακόμη οκτώ αγωνιστικές για να μπορέσουμε να διορθώσουμε την κατάσταση και να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν με Σαλαμίνα και Απόλλων: «Όποτε αγωνίζεται ο ΑΠΟΕΛ ο στόχος του είναι η νίκη. Θα πάμε για να εξασφαλίσουμε μια δεύτερη νίκη και μετά θα έχουμε ακόμη τρεις μέρες για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι σημαντικό όμως δεν είναι και τελικός. Θα πρέπει να εκτιμάς σωστά και ρεαλιστικά τα δεδομένα. Υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος».

Για τους Βάτερμαν και Εφραίμ: «Ο ΑΠΟΕΛ δεν περιμένει κανένα παίκτη. Οι παίκτες που είναι έτοιμοι αγωνίζονται. Προχωράμε όπως είμαστε και όποτε είναι έτοιμα τα παιδιά θα έρθουν και θα βοηθήσουν την ομάδα. Κάθε μέρα που περνά τόσο πιο κοντά βρισκόμαστε στην επιστροφή του Βάτερμαν. Όταν θα είναι έτοιμος ο Βάτερμαν, όταν θα είναι έτοιμος ο Εφραίμ, θα χρησιμοποιηθούν».

Για την προσέλευση του κόσμου στο χθεσινό παιχνίδι: «Δεν μας ικανοποιεί. Οι δυνατότητες του κόσμου του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ μεγαλύτερες. Ξέρουμε πόσο πιο έντονη μπορεί να είναι η παρουσία του».

Για την συνέλευση της ΚΟΠ: «Ευχόμαστε όποιος κι αν είναι ο νέος πρόεδρος να βοηθήσει το κυπριακό ποδόσφαιρο».

Livesports Αpp. Κατέβασέ το Για να βλέπεις σε βίντεο τα γκολ σε σχεδόν πραγματικό χρόνο.

Previous post

Χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος

Next post

Κάνε το ξανά!