ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Στ. Γεωργίου: «Θέλει αλλά δεν μπορεί….»

Ο παλαίμαχος άσος μας Σταύρος Γεωργίου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ανέφερε ότι ο Μικ Μακάρθι πρέπει να εστιάσει στη ψυχολογία των παικτών, ενώ έθεσε ως απαραίτητη προϋπόθεση για ανάκαμψη  να γίνουν ποιοτικές προσθήκες τον Ιανουάριο.  Επίσης ο «Σταύρακας» εξέφρασε την άποψη πως ο αντικειμενικός στόχος της Ομάδας δεν μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από την πρώτη εξάδα, ενώ σημείωσε πως το πρόβλημα δεν είναι μόνο επιθετικό, αλλά σε όλες τις γραμμές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πιστεύεις ότι μπορεί να ανακάμψει η Ομάδα; «Είναι πάρα πολύ δύσκολο εκτός αν γίνουν κάποιες μετεγγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο που θα κάνουν τη διαφορά. Δεν πιστεύω ότι είναι μόνο επιθετικό το πρόβλημα. Υπάρχουν προβλήματα σε όλες τις γραμμές. Οι 3-4 κινήσεις που θα γίνουν θα πρέπει να γίνουν μεσοεπιθετικά. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος. Ο νέος προπονητής θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να φτιάξει ότι μπορεί να φτιαχτεί. Ο ΑΠΟΕΛ θέλει, αλλά δεν μπορεί».

Που θεωρείς ότι πρέπει να εστιάσει ο Μακάρθι; «Πρέπει να δουλέψει στη ψυχολογία ο νέος προπονητής για να μπορέσει η ομάδα τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο να πάρει κάποια θετικά αποτελέσματα»

Που μπορεί να φτάσει φέτος ο ΑΠΟΕΛ μας: «Ο αντικειμενικός στόχος είναι να μπορέσει να βρει τα πατήματά του ο ΑΠΟΕΛ. Μπορεί να κυνηγήσει μια θέση στην εξάδα, δεν νομίζω να μπορεί να κυνηγήσει κάτι περισσότερο στη φετινή χρονιά. Για να το πετύχει και αυτό όμως θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα».

Previous post

Σημαντικές εξελίξεις στην ομάδα προγραμματισμού

Next post

Χρονιά επιτυχιών