ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

«Σκληρό» πόκερ με σίγουρους κερδισμένους

«ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ» για τα καλά η μάχη στο τηλεοπτικό σκηνικό ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες πλατφόρμες που χτυπούν ρέστα στη διεκδίκηση του ΑΠΟΕΛ, που δεν έχει καμία γραπτή δέσμευση μέχρι τώρα.

Η ΕΜΠΛΟΚΗ της Cablenet στο τηλεοπτικό τοπίο, έχει δημιουργήσει ένα νέο σκηνικό, το οποίο φέρνει μια διαφορετική κατάσταση από αυτή που προδιαγραφόταν πριν από λίγους μήνες ενώ σ’ αυτό συνέτεινε και η μετακίνηση του Απόλλωνα από την Primetel στο πακέτο της ΚΟΠ, αλλά και της ΑΕΚ στην Primetel.

ΠΛΕΟΝ είναι καθαρό ότι το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται θα φέρει πολύ μεγαλύτερα τηλεοπτικά συμβόλαια στις ομάδες και κυρίως στις μεγάλες, καθώς θα αξιοποιήσουν τη μάχη που δίνουν οι τηλεοπτικές πλατφόρμες για το πιο ελκυστικό τηλεοπτικό προϊόν που υπάρχει στην Κύπρο.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ το παιχνίδι παίζεται ανάμεσα στις πλατφόρμες και θυμίζει «σκληρό» πόκερ με σίγουρους κερδισμένους τις ομάδες που θα πάρουν ψηλότερα τηλεοπτικά συμβόλαια, εξέλιξη που τις βάζει ήδη σε θέση ισχύος αφού μπορούν να παίξουν το παιχνίδι με τους δικούς τους κανονισμούς.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ είναι στα πόδια των διοικήσεων που στην προκειμένη περίπτωση μπορούν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης και να απαιτούν όσο πιο ψηλότερα συμβόλαια κρίνουν ότι μπορούν να εξασφαλίσουν. Γι’ αυτό δεν πάμε απλά και μόνο για ένα νέο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά για μια τάξη πραγμάτων που θα αποφέρει μπόλικο και σίγουρο χρήμα στα ταμεία των σωματείων.

ΤΟ ΠΟΥ θα κάτσει η μπίλια είναι το μεγάλο ερώτημα, που θα πάρει την απάντησή του λίαν συντόμως, αφού τα πράγματα έχουν μπει στην τελική τους ευθεία. Αν και φαίνεται η Cablenet να έχει το πάνω χέρι με τη μέχρι τώρα διαδικασία και τις πληροφορίες που διαρρέουν, κρατάτε πάντα μια επιφύλαξη και έχετε στο μυαλό ότι μόνο με υπογραφή θεωρούνται τα πράγματα τελειωμένα.

Κώστας Παναγιώτου

Πηγή: sport-fm.com.cy

Previous post

Στα θετικά η παρουσία Αντωνίου

Next post

«Είναι λογικό να “γλυκαίνεσαι” για να πάρεις τα τηλεοπτικά του ΑΠΟΕΛ»