Τα ΜΜΕ για 'μας

Συν και πλην

Το αποτέλεσμα είναι πάντα αυτό που μετρά και το 0-0 άφησε πικρή γεύση στο ΑΠΟΕΛ. Το πρώτο “ημίχρονο” με την Βαρντάρ ανήκει στην ιστορία και όπως πάντα στο παρθενικό επίσημο ματς της σεζόν, κάθε ομάδα έχει και αρνητικά και θετικά. Έτσι και ψες το σύνολο του Πασιένσια…

Αρχίζοντας από τα θετικά, είναι σαφώς το μηδέν παθητικό. Αυτό σημαίνει πως με ένα γκολ στα Σκόπια, αυτόματα το ΑΠΟΕΛ γίνεται απόλυτο φαβορί για πρόκριση. Η Βαρντάρ με όσα έδειξε ψες, δύσκολα μπορεί να βάλει δυο γκολ.

Εκείνο που υπερθεματίζει το μηδέν παθητικό, είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Πασιένσια δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να απειλήσει καθόλου. Σταμάτησε όλες τις προσπάθειες των Σκοπιανών για αντεπιθέσεις και η Βαρντάρ πάτησε πολύ λίγες φορές την περιοχή του “θεατή” Βάτερμαν.

Στα θετικά και το γεγονός ότι δημιουργήθηκαν 3-4 καλές ευκαιρίες για γκολ. Από εδώ ξεκινάνε και τα αρνητικά αφού το ΑΠΟΕΛ δεν ήταν αποτελεσματικό και έμεινε χωρίς γκολ.

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν είχαν τον ρυθμό που απαιτούσε αυτός ο αγώνας και έχασαν αρκετό χρόνο αφού ειδικά μέχρι το 40 δεν… έτρεξαν αρκετά και δεν έφτιαξαν ιδιαίτερες ευκαιρίες. Δεν άσκησαν την πίεση που “σήκωνε” απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε πίσω από το κέντρο και τελικά αυτό στοίχησε, όπως στοίχησε και η έλλειψη ηρεμίας.

Όπως και να έχει, πάντως, το ΑΠΟΕΛ απέδειξε στο γήπεδο πως είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την Βαρντάρ. Τώρα η πρόκριση θα παιχθεί στα Σκόπια, όπου οι γαλαζοκίτρινοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν όπως φαίνεται και μια εχθρική ατμόσφαιρα απέναντι στον κόσμο της Βαρντάρ. Είναι δεδομένο πως οι νταμπλούχοι μπορούν να προκριθούν αλλά ο επαναληπτικός χρειάζεται, πλέον, τεράστια προσοχή…

Νικόλας Γωγάκης kerkida.net

Previous post

Δυο με τρεις αλλαγές

Next post

Oφείλει μια πληρωμένη απάντηση