ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Σίγουροι για το Νατέλ

Δεδομένη είναι η απόκτηση του Λέο Νατέλ από την Ομάδα μας όπως σας ενημερώσαμε πολλές φορές τις τελευταίες ημέρες.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε την Φορταλέζα, όπου είχε αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού από την Σάντος και αναμένεται να ενταχθεί στο δυναμικό μας αρχίζοντας με αυτό τον τρόπο τη σταδιοδρομία του στην Ευρώπη, έχοντας και πιο ψηλά τον πήχη για το μέλλον.

«Δεν θα μπορούσα να σταματήσω να εκδηλώνω την ευγνωμοσύνη και την αγάπη μου γι’ αυτήν την ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω αυτήν τη φανέλα όπου είχα καλές στιγμές και όχι τόσο καλές, αλλά ευχάριστες στιγμές που πάντα θα κρατηθούν στη μνήμη μου. Όπως το πρώτο μου επαγγελματικό γκολ», σημείωσε ο 21χρονος επιθετικός. Και συνέχισε: «Μπορώ μόνο να ευχαριστήσω και να πω ότι πάντα προσπαθούσα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για τον σύλλογο και τον κόσμο των λιονταριών. Για ακόμη μια φορά σας λέω το δικό μου ευχαριστώ και επίσης θέλω να πω ότι όπου κι αν είμαι θα είμαι πάντα υπέρ της Φορταλέζα».

Αγωνιζόταν δανεικός από τη Σάο Πάολο στη Φορταλέζα έχοντας περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, τη νέα σεζόν θα παραχωρηθεί με το ίδιο καθεστώς στην Ομάδα μας για να παλαίψει για το Ευρωπαικό του όνειρο.

Previous post

Επιβεβαιώνουν για Καζού

Next post

Μερκής: «Με αυτούς που σε εκτιμούν…»