ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Σεβασμός στον Τραμετσάνι

Σε μια σπουδαία κίνηση, μια κίνηση respect προς τους συνεργάτες του προχώρησε ο Πάολο Τραμετσάνι μετά το ματς με τη Δόξα.

Ο Ιταλός κόουτς θέλοντας να δείξει την εκτίμηση του για το πολύ καλό έργο που έκαναν οι συνεργάτες του, αλλά και για να είναι νομότυπος αφού υποχρεούται να δώσει το παρόν του στη συνέντευξη Τύπου απλά παρουσιάστηκε, είπε κολακευτικά λόγια για τους συνεργάτες του και έδωσε τη θέση του στο μέλος του προπονητικού τιμ Γιώργο Κωστή.

Είναι μια κίνηση που δείχνει ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, πέραν από πολύ καλός προπονητής, όπως έδειξε ότι είναι με την δουλειά του, μεταμορφώνοντας μια ομάδα που δεν βλεπόταν, όπως ήταν το ΑΠΟΕΛ πριν τον Οκτώβριο και κάνοντας την να παίξει και καλύτερο ποδόσφαιρο και να έχει ικανότητα να παίρνει βαθμούς. Η παρουσία των γαλαζοκίτρινων στην κορυφή δείχνει του λόγου το αληθές για την αγωνιστική βελτίωση που υπάρχει, αλλά η μεγάλη μαγκιά, είναι αυτό που έκανε ο Πάολο Τραμετσάνι, θέλοντας να δώσει το δικό του respect στους συνεργάτες του.

Προσωπικά ο Πάολο Τραμετσάνι με έχει κερδίσει πάνω απ’ όλα σαν άνθρωπος, χωρίς να τον έχω γνωρίσει ακόμα πέραν από την τυπική επαφή σε συνεντεύξεις Τύπου, όμως το ποιόν του ανθρώπου είναι κάτι που φαίνεται από πράγματα που είναι τόσο απλά, αλλά θέλουν μεγάλη μαγκιά να τα κάνει κάποιος.

Εδώ είναι που αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα συγγνώμη σε αυτό τον άνθρωπο που είναι αλήθεια, ότι τόσο εγώ όσο και πάρα πολλοί άλλοι (μιλάμε για τη συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ και των φίλων του ΑΠΟΕΛ), είδαν με μεγάλη δυσπιστία την πρόσληψη του τον Οκτώβριο.

Είναι άλλο ένα παράδειγμα ότι είμαστε λαός που κρίνουμε τους πάντες και τα πάντα χωρίς να δούμε το έργο του καθενός και αυτό είναι ένα μεγάλο ολίσθημα που όχι μόνο δεν είναι ντροπή να το παραδεχτώ, αλλά αισθάνομαι ότι είναι υποχρέωση μου να το πράξω. Το να τσαλακώνεσαι καμιά φορά, είναι προτιμότερο από το να κάνεις ότι τα ξέρεις όλα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πράξω.

Ο Γιώργος Κωστή είπε την πιο μεγάλη αλήθεια όταν πήρε τον λόγο, τονίζοντας ότι αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που το ΑΠΟΕΛ πάει τόσο καλά τον τελευταίο καιρό. Συμφωνώ μαζί του και επαυξάνω, αφού από τόσο μικρά πράγματα βγαίνει το μεγαλείο του κάθε ανθρώπου και η υγεία που υπάρχει σε μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Η συγγνώμη είναι το ελάχιστο που μπορώ από αυτές τις λίγες γραμμές να εκφράσω. Είναι ένα καλό μάθημα που μας έχει δώσει ο Πάολο Τραμετσάνι και προσωπικά θα με συνοδεύει μια ζωή. Κανένας δεν μπορεί να κριθεί, αν δεν δεις το ποιόν του και τη δουλειά του.

 

 

Κώστας Παναγιώτου  sport-fm

Previous post

«Πιο σημαντικοί από εμένα οι συνεργάτες μου»!

Next post

Κρατάμε την ουσία... (video)