ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Σεληνιάζεται

Μπορεί ο Γιώργος Εφραίμ να μην κέρδισε την εμπιστοσύνη του Μικ Μακάρθι αλλά παραμένει μια αξιόπιστη και ποιοτική επιλογή.

Στο προσεχές παιχνίδι με την Ομόνοια η ομάδα μας μετρά αρκετές επιστροφές με τον Ιρλανδό τεχνικό να ετοιμάζει τα πλάνα του με γεμάτο οπλοστάσιο καθώς μοναδικός απών είναι ο Τομάς ΝτεΒινσέντι. Αντζίλι, Εντογκαλά και Γαβριήλ έχουν τον πρώτο λόγο για τις δυο θέσεις στα φτερά της επίθεσης με τον Εφραίμ μένει στον πάγκο.

Ο Γιώργος Εφραίμ έχει μια απίστευτη καλή απόδοση κόντρα στους πράσινους καθώς σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε όχι μόνο είχε πολύ καλή απόδοση αλλά τις πλείστες φορές βλέπει και δίχτυα. Μπορεί να είναι χαμηλών τόνων και ποτέ να μην εκδηλώθηκε αλλά δεν θα ξεχάσει ποτέ πως του συμπεριφέρθηκαν όταν αποφάσισε να φορέσει τα γαλαζοκίτρινα ούτε φυσικά μπορεί να ξεχάσει τα όσα ακούει από τους οπαδούς των πρασίνων σε κάθε μεταξύ μας αναμέτρηση.

Ας ενημερώσει κάποιος τον Μικ Μακάρθι ότι με το ο (ΤΑΤΑΣ) Γιώργος Εφραίμ με το που βλέπει τα πράσινα σεληνιάζεται και σκοράρει κατά ρυπάς!

@orangeWOLF

Previous post

Νέα παπούτσια με πολλά γκολ (φώτο)

Next post

Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι