Ποδοσφαιρο

Σε τέτοια ματς γιγαντώνεται

Μπορεί η μεταγραφολογία να αγγίζει έντονα και φυσιολογικά το ΑΠΟΕΛ, από τη στιγμή που εντοπίστηκαν αδυναμίες και υπάρχει πρόθεση να διορθωθούν με τα θέλω του Γιώργου Δώνη, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί η όλη προσπάθεια να επισκιάσει τα ματς με τη Σλάβια Πράγας.

Οι «γαλαζοκίτρινοι», διεκδικούν την πρόκριση στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για τέταρτη φορά στην ιστορία τους και η προοπτική αυτή εξιτάρει τους πάντες στην ομάδα. Δεν είναι άλλωστε λίγο πράγμα για μια κυπριακή ομάδα να πετυχαίνει τόσο μεγάλα επιτεύγματα που δεν έχουν μόνο οικονομικές προεκτάσεις, αλλά και πολλά άλλα οφέλη που θέλουν στο ΑΠΟΕΛ να αποκομίσουν.

Υπάρχουν άλλωστε στο ρόστερ της ομάδας ποδοσφαιριστές που έζησαν τις προηγούμενες εκπληκτικές πορείες στ’ αστέρια και ξέρουν πολύ καλά ότι η λάμψη που δίνει η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Είναι η κορύφωση κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σ’ αυτό το επίπεδο απέναντι σε αστέρες παγκόσμιας εμβέλειας και το όλο κλίμα που επικρατεί πριν από τόσο μεγάλα ματς, όπως αυτά με τη Σλάβια, φέρνουν μεγάλο πάθος και θέληση για την πρόκριση.

Το ΑΠΟΕΛ σε τέτοια ματς γιγαντώνεται, έχει το μέταλλο για να ανταπεξέλθει και ο Γιώργος Δώνης έχει την εμπειρία και την ικανότητα να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των αναμετρήσεων με την πρωταθλήτρια Τσεχίας, η οποία επίσης έχει θέσει ψηλά τον πήχη για την ευρωπαϊκή της πορεία.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ  sport-fm

Previous post

Ο Ισπανός ρεφ Ματέου Λαόθ στο ματς με την Σλάβια

Next post

Σόουζα: «Συγκέντρωση, δύναμη και πίστη»