ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Σε καλό δρόμο των Καζού, Νατέλ

Το θέμα προπονητή έκλεισε για το ΑΠΟΕΛ με την παραμονή του Πάολο Τραμετσάνι και έγινε ανατροπή των δεδομένων, όπως είχαν διαμορφωθεί το προηγούμενο διάστημα.  Ο Ιταλός προπονητής έχει συμβόλαιο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο και μετά το ξεκαθάρισμα που έγινε συνεχίζει κανονικά στο πόστο του.

Στους γαλαζοκίτρινους, τρέχουν πλέον για τα υπόλοιπα θέματα προγραμματισμού, με τον Ντομένικο Τέτι να έχει το γενικό πρόσταγμα. Εδώ και αρκετό καιρό είχαν τεθεί σε προτεραιότητα οι εκκρεμότητες με Νατέλ και Καζού και κατά πάσα πιθανότητα είναι μέσα στα θέματα που θα προκύψουν εξελίξεις άμεσα.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν, πως και με τους δύο Βραζιλιάνους εξελίσσεται θετικά η προσπάθεια παραμονής τους στην ομάδα. Αν και πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις, εντούτοις φαίνεται ότι η επιθυμία παραμονής και από πλευράς ποδοσφαιριστών, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην έκβαση της όλης υπόθεσης.

Το όλο θέμα είναι στο τελικό του στάδιο και με τα σημερινά δεδομένα η πλάστιγγα γέρνει προς παραμονή των δύο Βραζιλιάνων που είχαν σημαντικό ρόλο στην ομάδα στην χρονιά που τελείωσε.

sport-fm

Previous post

Μιχαήλ: «Ο μεγάλος μου στόχος είναι να γίνω βασικός στον ΑΠΟΕΛ»

Next post

Έρχεται και ο Ομάρ Χάνι