ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Σαν το παλιό καλό κρασί ο Στάθης!

Έχει αισίως κλείσει τα 35 η αξία και η ποιότητα του ωστόσο δεν αμφισβητούνται από κανένα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ό,τι έχει θα το δώσει, στοιχεία μάλιστα που πολύ λίγοι ποδοσφαιριστές και κατά πολύ νεότεροί του μπορούν να δώσουν!

Ναι, για τον Στάθη Αλωνεύτη ο λόγος που αργά, πλην όμως σταθερά παίρνει αγωνιστικά λεπτά και στον αγώνα με την Ανόρθωση επέστρεψε στο αρχικό σχήμα και αγωνίστηκε 82’, όταν και πήρε τη θέση του ο Κασίνι. Πέρα από τον αγώνα με την Ανόρθωση ο Στάθης πήρε λεπτά και στον αγώνα με τη Δόξα, τη Σαλαμίνα και στο Σούπερ καπ με την ΑΕΚ. Είναι λοιπόν ζήτημα χρόνου να ξαναβρεί ο Στάθης τα πατήματά του, που τόσο ανάγκη τα έχει η ομάδα τη συγκεκριμένη περίοδο, καθώς είναι τραυματίας ο Γιώργος Εφραίμ, αλλά και η ταχύτητα που λείπει από την ομάδα και ειδικότερα από τα άκρα.

Μαζί με τον Τάαμαρι ο Αλωνεύτης μπορούν να συγκροτήσουν ένα πολύ καλό και επικίνδυνο δίδυμο, όταν φυσικά πιάσει και ο Στάθης τα γνωστά στάνταρ στην απόδοσή του. Τι κι αν έχει «πατήσει» τα 35 ο Αλωνεύτης μοιάζει και είναι σαν το παλιό καλό κρασί, αφού είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αποτελέσει βαρόμετρο σε ένα παιχνίδι.

 

 

Του Γιώργου Κυριάκου στο goal

season tickets 2019-2020
Previous post

Έτσι ήρθε στον Θρύλο ο Ταμάρι

Next post

«Όλο και πλησιάζει τον ΑΠΟΕΛ ο Πάολο Τραμεζάνι»