ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Σαν τη μύγα μες στο γάλα

Πολλά τα αρνητικά που είδαμε στο χθεσινό παιχνίδι. Αν πάρουμε ξεχωριστά τους ποδοσφαιριστές μας που αγωνίστηκαν, 2-3 ήταν οι μόνοι που διασώθηκαν από την κακή εικόνα.

Ένας εξ’ αυτών ήταν και ο Όαρ. Ο Αυστραλός έδειξε γιατί ήρθε στην Ομάδα μας. Ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής που έδειξε τη διάθεση και τη θέληση να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Το σουτ του που σταμάτησε το δοκάρι ήταν αυτό που λίγο πολύ άλλαξε τη ροή του αγώνα μιας και από εκείνο το σημείο η Ομάδα μας ξύπνησε λίγο.

Βέβαια ο Όαρ δέχθηκε και πολύ ξύλο. Είναι κάτι που θα πρέπει να συνηθίσει καθώς ένας παίκτης με τα χαρίσματα του συνήθως υποφέρει στην Κύπρο. Αυτό γίνεται με τον Εφραίμ, αυτό θα γίνει και με τον Όαρ.

Πάντως ο Αυστραλός είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που έφερε χαμόγελα με την παρουσία του. Μάλιστα όταν έγινε αλλαγή κανείς δεν κατάλαβε (στο γήπεδο) το πως και το γιατί έγινε αλλαγή, με τον Μπέιν να δηλώνει στο τέλος πως ο Όαρ δέχθηκε δυο κλωτσιές στο ίδιο σημείο και αποχώρησε τραυματίας. Ελπίζουμε πως θα είναι έτοιμος την ερχόμενη εβδομάδα και πως αυτό το παιχνίδι θα είναι μόνο η αρχή για μια εξαιρετική πορεία του ιδίου στην Ομάδα μας.

Previous post

Δεν μπορεί το παλικάρι

Next post

Σκόραρε αλλά...