ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ρομό ή Πέρεθ ή κάτι άλλο;

Είναι γεγονός πως το θέμα των τερματοφυλάκων είναι κάτι που απασχολεί την ομάδα μας. Την περσινή σεζόν έγιναν πολλά και διάφορα με αποτέλεσμα να έχουμε στην ομάδα πολλούς τερματοφύλακες (Βάτερμαν, Ρομό, Πάρντο, Μιχαήλ) και στο τέλος να καταλήξουμε με τους (Πέρεθ και Γκουτίνιο).

Για την ώρα το δεδομένο είναι πως ο Βάτερμαν θα είναι και τη νέα σεζόν στην ομάδα. Από εκεί και πέρα ο Ρομό είναι ίσως ισάξιος με τον Μπόι και καλό θα ήταν να παραμείνει στο ρόστερ, όμως η υπόσχεση βασικού δεν μπορεί να υπάρξει και αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Θέλει να αγωνίζεται και πολύ καλά κάνει, όμως για να πάρει θέση βασικού στον ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να το παλέψει. Αν δεν επιθυμεί να παλέψει τότε για ακόμη μια σεζόν είτε θα δοθεί δανεικός είτε θα τον πουλήσουμε στο εξωτερικό.

Αν τελικά δεν συνεχίσει ο Ρομό, επόμενος υποψήφιος για το νούμερο 2 είναι ο Πέρεθ. Ο κκέλλης δεν ήταν έτοιμος να έρθει στην ομάδα μας, και πέρασε και από μια πολύ σοβαρή προσωπική κατάσταση. Θέλει να παραμείνει στην ομάδα, και για να λέμε και του στραβού το δίκαιο για δεύτερος τερματοφύλακας δεν είναι άσχημος. Όμως δεν συγκρίνεται ούτε με Βάτερμαν, ούτε με Ρομό. Βέβαια μετρά και το ποιους αμυντικούς έχεις μπροστά σου και η άμυνα μας έμπαζε τη φετινή σεζόν.

Υπάρχει και ένα τρίτο σενάριο το οποίο αποκάλυψε ο Πρόδρομος Πετρίδης, το οποίο ουσιαστικά αναφέρει για δεύτερο τερματοφύλακα από Κύπρο ώστε να κερδίσουμε ακόμη μια θέση ξένου – κοινοτικού. Είναι κάτι δύσκολο, μιας και δεν υπάρχουν Κύπριοι που να είναι σε επίπεδο που να μπορούν να συναγωνιστούν τον Βάτερμαν,

Σύντομα πάντως αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος. Ίσως μάλιστα το θέμα να τελειώσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Previous post

Ο «Mr Assistman» Γκάγιας Ζαχίντ

Next post

«Τώρα θέλουμε το έβδομο σερί!»