Πυρ ομαδον

Ψυχωμένοι (Α’ ημίχρονο)

Σ΄ ένα σαρανταπεντάλεπτο στο οποίο κυριάρχησαν τα νεύρα η ομάδα μας κατάφερε να προηγείται 3-1 απέναντι στον Απόλλωνα. Οι Λεμεσιανοί αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά το πόσο κομπλεξικοί αφού ο ξεκάθαρος τους σκοπός από τα πρώτα λεπτά ήταν να πικκάρουνν τους παίκτες μας.

Η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί με τον Τάμαρι ο οποίος σε ένα από τα γνωστά του σλάλομ κέρδισε πέναλτυ το οποίο έχασε ο Μοραίς αλλά ο ίδιος ο Τάμαρι στο ριμπάουντ κατάφερε να στείλει την μπάλα στο πλεκτό του Βάλε. Στα τέλη του δευτέρου ημιχρόνο ο Τάμαρι αφού τους τάραξε στην κυριολεξία όλους κατάφερε να στείλει την μπάλα στον Ζαχίντ ο οποίος στο επόμενο κλικ θα έκανε το γκολ προ κενής εστίας αλλά ο Βάλε ο οποίος αποβλήθηκε τον ανέτρεψε και έτσι έγινε το 2-0 με τον Μοραίς αυτή τη φορά να στεύεται σκόρερ. Στις καθυστερήσεις ο Απόλλωνας κατάφερε να κάνει το 2-1 αλλά μερικά λεπτά μετά ο Νατέλ στην κυριολεξία από την άλλη άκρη του σύμπαντος κατάφερε να κερδίσει τον Κίσσα με μακρίνο φάουλ.

Οι ψυχωμένοι παίκτες μας πρέπει να ηρεμήσουν και να παίξουν μυαλωμένα στην επανάληψη για να πάρουμε το τρίποντο. Ο Τραμετσάνι κερδίζει πάντως κερδίζει τις εντυπώσεις όλων.

Previous post

Live: ΑΠΟΕΛ vs απόλλων 5-1 (pics)

Next post

Φωτορεπορτάζ από τον κόσμο της Ομάδας μας