ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Ψηλά στην λίστα ο Ντάνιελ Λάρσον

Οι προσπάθειες του ΑΠΟΕΛ για ενίσχυση εντείνονται και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι μαζεμένες το επόμενο διάστημα. Οι γαλαζοκίτρινοι δίνουν βαρύτητα στον άσο και στον σέντερ φορ, ωστόσο ασχολούνται και με τις υπόλοιπες εκκρεμότητες που απομένουν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, μια από τις περιπτώσεις που έτυχαν θετικής αξιολόγησης και αν δημιουργηθεί η κατάλληλη προοπτική θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να ενταχθεί στο γαλαζοκίτρινο ρόστερ, είναι αυτή του Ντάνιελ Λάρσον που αγωνίζεται στον Άρη Θεσσαλονίκης και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τέλος Ιουνίου.

Ο Λάρσον αγωνίζεται κυρίως στα άκρα της επίθεσης, ενώ έπαιξε και πίσω από τον επιθετικό σε αρκετά ματς στην καριέρα του.  Είναι 33 χρονών (25/1/1987), αγωνίζεται στον Άρη από τον Ιανουάριο του 2019 και έχει πετύχει 6 γκολ σε 37 συμμετοχές. Έπαιξε επίσης σε Χάγκεν, Μάλμο, Βαγιαδολίδ, Γρανάδα, Έσπεργκ, Γκαζιάντεπσπορ και Ακχισάρ.

Τον ποδοσφαιριστή θέλει να κρατήσει και ο Άρης Θεσσαλονίκης, ενώ απασχολεί έντονα και τον Απόλλωνα. Δεν είναι εύκολη περίπτωση, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή με πολύ καλό βιογραφικό που ενδιαφέρει αρκετές ομάδες, όμως είναι ψηλά στις προτιμήσεις του ΑΠΟΕΛ και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκτηθεί.

Το προφίλ του Λάρσον

 

Κώστας Παναγιώτου

Previous post

Θετικό μεταγραφικό σκηνικό

Next post

Δρομολογήθηκαν μεταγραφικές εξελίξεις