Ποδοσφαιρο

Ψάχνει τον αντί – Μοράις

Οι προσπάθειες ενίσχυσης εντατικοποιούνται και ο Ντομένικο Τέτι τρέχει για να καλύψει τις βασικές ανάγκες που υπάρχουν, ελπίζοντας πως θα είναι εντός του χρονικού πλαισίου που έχει τεθεί.

Πέραν από την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, όπου έχουν ξεχωρίσει οι περιπτώσεις των Χαλένιους και Γιεμπόα, ο αθλητικός διευθυντής των γαλαζοκιτρίνων, έχει ξεχωρίσει και περιπτώσεις ανασταλτικών μέσων, μέσα από τις οποίες έθεσε και τις προτεραιότητες του όσον αφορά την πρώτη επιλογή.

Το όλο θέμα είναι ανεξάρτητο στο παρόν στάδιο από την κατάληξη που θα έχει το θέμα του Νούνο Μοράις, ωστόσο σε κάποια στιγμή θα πρέπει ο Πορτογάλος να δώσει την απάντηση του, αφού αναλόγως θα διαμορφωθούν οι ανάγκες για τη μεσαία γραμμή.

Το ζητούμενο είναι να βρεθεί ποδοσφαιριστής που να έχει τέτοια αγωνιστικά χαρακτηριστικά που θα μπορέσει επιτέλους το ΑΠΟΕΛ να απεξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τον Μοράις αν μείνει ο Πορτογάλος, ή να βρει άξιο αντικαταστάτη του αν αποχωρήσει, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό.

Με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί μέσα από τη διαδικασία που ακολούθησε ο Ντομένικο Τέτι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κλείσει και το θέμα απόκτησης μέσου μέχρι τις 21 Ιουνίου που αρχίζει η προετοιμασία.

Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, αφού το ΑΠΟΕΛ προσπάθησε αρκετές φορές να βρει ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή, όμως ο Ντομένικο Τέτι θεωρεί ότι η περίπτωση που έχει ξεχωρίσει θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις μεγάλες απαιτήσεις των γαλαζοκιτρίνων και να κάνει τη διαφορά.

 

 

sport-fm

Previous post

Ο Χουγκάζ ψηλά στην λίστα

Next post

Παραδοχή για τον Χαλένιους